Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kakkupohja perunajauhoista?

Vierailija
21.04.2017 |

Onnistuuko kakkupohja perunajauhoista? Olisiko kellään antaa hyväksi todettua ohjetta?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu se, mutta tulee haperompi kuin normaalijauhoista. Ei kannata ihan tuoreena alkaa leikkaamaan, voi murentua helposti.

Vierailija
2/4 |
21.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee tosi hyvää ja maistuvaa. Googlettamalla löydät oman mieleisesi reseptin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu oikein hyvin. Se perinteinen 3 lasia -resepti on erittäin hyvä.

Vierailija
4/4 |
21.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa laittaa puolet vehnäjauhoja, tai gluteenittomaan puolet kvinoajauhoja, tai riisijauhoja.

Muuten tulee liian mureneva.

Ja tosiaan mittaa se niin, että yhteen lasiin ensin munat, saman verran sokeria, ja sitten saman verran jauhoja, josta 50% on perunajauhoa.

Ja leivinjauhetta ei kannata käyttää, se on turha, se kuohkeus tulee munista ja sokerista, eikä se lässähdä niin kuin leivinjauholla tehtynä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi kolme