Lue keskustelun säännöt.
Kakkupohja perunajauhoista?
21.04.2017 |
Onnistuuko kakkupohja perunajauhoista? Olisiko kellään antaa hyväksi todettua ohjetta?
Kommentit (4)
Tulee tosi hyvää ja maistuvaa. Googlettamalla löydät oman mieleisesi reseptin :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Onnistuu oikein hyvin. Se perinteinen 3 lasia -resepti on erittäin hyvä.
Kannattaa laittaa puolet vehnäjauhoja, tai gluteenittomaan puolet kvinoajauhoja, tai riisijauhoja.
Muuten tulee liian mureneva.
Ja tosiaan mittaa se niin, että yhteen lasiin ensin munat, saman verran sokeria, ja sitten saman verran jauhoja, josta 50% on perunajauhoa.
Ja leivinjauhetta ei kannata käyttää, se on turha, se kuohkeus tulee munista ja sokerista, eikä se lässähdä niin kuin leivinjauholla tehtynä.
Onnistuu se, mutta tulee haperompi kuin normaalijauhoista. Ei kannata ihan tuoreena alkaa leikkaamaan, voi murentua helposti.