Broilerin lihassa valkoisia löllöjä
Rupesin kokkailemaan tässä broilerin sisäfileestä ruokaa, joka palasessa on sellainen valkoinen löllö pitkula kiinni siinä lihassa. Mua nyt ällöttää vähän että voiko niistä tehdä ruokaa, tietääkö joku mitä ne on!? :D
Kommentit (8)
Sen voi leikata pois tietenkin.. Pelkkää rasvaahan se on
Ne on semmosia pitkiä, ihan valkoisia ja vähän littanoita :x
Hyi, en söisi. Olen herkkä, esim jos lihassa on jokin rusto tms tai esim kalkkunaleikkeessä sellainen kiiltävä läpinäkyvä alue, niin roskiin heitän. Ei maistu sitten enää. Ei auta, vaikka kyseisen kohdan leikkaisi pois. Ruokahalu on jo mennyttä.
Joo.. roskiin meni.. harmittaa toki heittää ruokaa menemään, mutta ei nuita ois ilennyt syödä hyvällä ruokahalulla
Nyt järki käteen! Jos syö lihaa on ymmärrettävä, että liha on peräisin tuotantoeläimestä, joka tarvitsee lihasten lisäksi nahan, luuston, jänteet, rustoa , ym pysyäkseen koossa! Liha ei ole mitään tasaista muovia. Kannattaisi käydä vaikka pari Marttojen kokkikurssia ja opetella raaka-aineiden käsittelyä.
Ja nuo typeryydet erilaisista loisista kannattaa jättää omaan arvoonsa. Suomessa on hyvä elintarvikehygienia ja valvonta. Tuottajat uskaltavat laittaa juuri esim. broilertuotteisiin jopa tilansa nimen. Se kertoo vastuusta ja laadunvalvonnasta.
Heisimatoja vaan