Superhelppo ja nopea perussapuska illanistujaisiin
Paahda läjä paahtiksia paahtimessa ja siirrä esim. lautaselle jäähtymään.
Nappaa tonnikalapurkki, aukaise ja valuta öljyt/vedet pois. Heitä tonnikalat johku kulhoon, heitä ripaus suolaa ja purista sitruunamehua sekaan..tai käytä sitä valmissitruunatiivistehommaa. Voit silputa kasan ruohosipulia tai sitruunamelissaa sekaan, sitruunapippuria kanssa. Sit heität viel vajaan tuubin jotai sopivaa majoneesia sekaan. Sekoita ainekset.
Sit vaan pikkusuolasten nälkäsille pöydälle jäähtyneet paahtikset ja kulho tonnikalamössöä. Osaavat kaiketi levittää mösöä leipänsä päälle ja ääntä kohti. Hiljaisuus taattu.
Nii joo, parempi jos tonnikalamajojuttu on ensin jääkaapis kylmenemässä, mutta toimii lähes huoneenlämpösenäkin.
Näin me weeteet herkutellaan valkkarin kanssa. Höhö. Ei mulla muuta :-)