Mikrottomat, miksi teillä ei ole mikroa?
Ettekö te syö ikinä kotona? Vedätte päivittäin roskaruokaa paikallisessa kebabbilassa?
Kommentit (38)
Ei ole koska se on täysin turha kapistus.
Ei vaan uunivalmistettu ruoka maistuu niin paljon paremmalta. En syö käytännössä koskaan ulkona ja aniharvoin eineksiä.
Mulla oli mikro, mutta siinä vaiheessa kun se oli lähes kaksi vuotta seissyt keittiön tasolla täysin käyttämättömänä annoin sen pois. Vei vaan turhaan tilaa.
Teen kyllä paljon ruokaa kotona, mutta en oikeastaan mitään sellaista mikä vaatisi myöhemmin mikrolla lämmitystä. Ja jos joskus satun ostamaan jonkun Thai-kuution laiskuuksissani niin kyllä sen voi pannullakin lämmittää. Kebabia syön todella harvoin.
Vierailija kirjoitti:
Ettekö te syö ikinä kotona? Vedätte päivittäin roskaruokaa paikallisessa kebabbilassa?
Nimenomaan syön kotona. Mikro oli pitkään käyttämättömänä joskus tuli jotain sulatettua mutta eipä juuri muuta. Lahjoitin pois koska oikeasti en sitä tarvitse.
Kaverillani ei ole, koska uskoo sen olevan terveydelle haitallinen.
Mikro lakkasi toimimasta tammikuussa. Mietin tässä alennusmyyntejä odotellessa, että viitsiikö sitä uutta ostaakaan. Ihan hyvin pärjää ilmankin. Kerran olen joutunut syömään pizzan lopun kylmänä, ei ollut kestämätön koettelemus.
Mikroruoat tosin jäävät kauppaan, mutta enpä niitä muutenkaan hirveästi ole ostellut, vain silloin jos on alennuksessa. Kalliita ovat silti.
Meillä ei ole. Jos lämmitetään vaikka tähteitä, se tehdään uunisaa/pannulla/kattilassa tai joskus harvemmin vedenkeittimen avulla (esim. kiehautetaan vettä, kaadetaan se eilisten pastojen päälle ehkä minuutiksi jotta lämpenevät). Ei tarvita sitä myöskään pakasteiden sulattamiseen.
Oli meilläkin aiemmin, mutta oli niin vähällä käytöllä että luovuttiin siitä.
Turha kapistus ja vei tilaa joten nakkasin mäelle.
Mikro on vain sitä varten, jos keskustelu käy liian jännäksi aihe vapaalla, että pitää laittaa poppari uuniin.
Jos ei ole mikroa, niin sitten tulee aina pestäväksi kattila tai muu pannu ja lasta. Meillä on kolme teiniä - koko keittiö olisi täynnä liksisia paistinpannujs, jos ei olisi mikroa.
Mikrolle varatussa kolossa on kätevä säilyttää mausteita.
Ei oo tullut hankittua, ihan ne omatekoset kotiruuat sit lämmitetään tarvittaessa uunissa tai paistinpannulla. Olis se ihan kätevä, mutta tottunut vaan oleen ilman mikroa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ettekö te syö ikinä kotona? Vedätte päivittäin roskaruokaa paikallisessa kebabbilassa?
Mikro tuhoaa ravintoaineet.
Juuri luin uudesta tutkimuksesta, jossa tämä väite on kumottu ja todettu, että päin vastoin mikrossa kypsytetyt kasvikset ovat vitamiinipitoisempia, kuin keitetyt kasvikset.
Teit jo eilen ketjun miehestä jolla ei ole mikroa.
Keksi jokin uusi aihe joten tästäkin 0/5
Vierailija kirjoitti:
Ettekö te syö ikinä kotona? Vedätte päivittäin roskaruokaa paikallisessa kebabbilassa?
Ei olla tarvittu.
Meidän 5 -henkinen perhe syö joka arkipäivä kaksi ateriaa kotona, Viikonloppuisin 2-3. Itse tehtyä ruokaa on pakastin pullollaan (sekä valmista ruokaa että raaka-aineita ja puolivalmisteita).
Mikro on oikein kätevä niille, jotka ovat esim. vuorotyössä tai on muuten hankalat työajat. Meidän perheen aikuisten työajat ovat aika säännölliset. Monet vauvaperheet hyötyvät myös mikroista, samoin ne, joita ei kokkailu kiinnosta. Mutta miksi meidän olisi pitänyt hankkia laite, jota emme tarvitse?
Ei ole tilaa keittiössä sille, eikä ole oikein tarvettakaan. Kaiken saa lämmitettyä pannulla tai uunissa. Eineksiä en syö, teen kaikki ruoat itse.
Mikro tuhoaa ravintoaineet.