Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten ruuasta saa tulisen?

Vierailija
30.01.2017 |

Mitä voisi lisätä, että tulisuus olisi tasaista ruuassa? Kertokaa esim tuotteita mitä itse käytätte. Mietin jo chilien pilkkomista kastikkeeseen, mutta toimiiko se ihan niin vain?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripota chilijauhoa sekaan. Tai lorisuta Tabascoa.

Vierailija
2/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piri-piri jauheella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai loraus srirachaa, chilijauhe, pilkottua chiliä, tabascoa, musta ja valkopippuria

Vierailija
4/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuliset mausteen, kuten chili ja vahvat pippurit. Eikö tuo ole aika itsestäänselvää? Hyvällä sekoittamisella maut kyllä leviävät tasaisesti ruokaan

Vierailija
5/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liekittämällä!

Vierailija
6/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. cayennepippuri, pilkottu tuore chili, erilaiset chilikastikkeet, chilijauhe. Onhan näitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cayennepippuri on myös tulinen.

Vierailija
8/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos ehdotuksista. Huomenna suuntaan kauppaan ostoksille! ^^ - Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harissa. Siinä on hyvä aromi eikä pelkkä tulisuus.

Vierailija
10/10 |
30.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä  laitan ruokaan sellasta ihanaa Mega Death-nimistä soosia. Taatusti tasaa makuja ja poltetta vielä  seuraavana päivänä veskissäkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kaksi