Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tiesitkös muuten tämän mustista oliiveista?

Vierailija
20.12.2016 |

Katselin tänään K-marketissamme hiukan Pirkka kivettömien mustien oliivien tuotelosteita. Kun tarkasti katsoin niin niissä on 0,000 g hiilihydraattiumia ja rasvaa
13,000 g.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tarkoitat? Onko 13 grammaa mielestäsi paljon tuossa elintarvikkeessa?

Vierailija
2/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No toivottavasti ei kauhean monelle tule yllätyksenä, että oliiveissa on rasvaa? Niistä kun tehdään öljyäkin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

13,000 g on kyllä aika tarkasti mitattu jo...

Vierailija
4/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuliko yllätyksenä, että oliivi on öljyinen? Mistähän olet ajatellut oliiviöljyä tehtävän?

Vierailija
5/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja uutinen oli? Tiesitkö, että mustat oliivit värjätään?

Vierailija
6/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isompi juttu tuo värjäys mulle aikoinaan oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei katamala-oliiveja värjätä

Vierailija
8/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin, että (KA) ketjun aloittaja tarkoitti Mustia.. sitä koiraa. Puhe olikin oliiveista. Höh.. antaa olla sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

vihreät Oliivit saadaan mustanvärisiksi Suolaliuoksella ja Lipeällä

Vierailija
10/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai värjätään... on niitä mustia oliiveja ihan luonnostaankin =))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mullekin tuo värjäys oli aikoinaan suurempi.

Öljykasveissa kun tuppaa sitä öljyä olemaan....

Vierailija
12/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliivit sopivat hyvin vodkadieettiin kiinteäksi ravinnoksi. Hiilareita nolla, mutta terveellisiä rasvoja mukavasti ja pikkuisen proteiiniakin ettei kuihdu kokoon.

Kalamatoja suosin koska se suutuntuma on lihaisa. Vodka martiniin laitan ison vihreän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiilihydraattium kuulostaa vaaralliselta. Totta kai oliiveissa hiilihydraattia on. Sellainen 5-6% on aika hyvä arvio.

Vierailija
14/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä suositaan Päivänsäde-oliiveja. Kotimainen merkki, joka suosii vähäsuolaisuutta. Niissä on rasvaa 15g mutta pikkuisen myös hiilihydraattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kalamatoja suosin koska se suutuntuma on lihaisa.

No hyi yök! xD

Vierailija
16/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä suositaan Päivänsäde-oliiveja. Kotimainen merkki, joka suosii vähäsuolaisuutta. Niissä on rasvaa 15g mutta pikkuisen myös hiilihydraattia.

Päivänsäteen manzanillaan on täälläkin hullaannuttu. Hih ;) Aivan match made in heaven *kipaiseen jääkaapilla*

Vierailija
17/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustat oliivithan sisältää oliiveista kaikkein vähiten rasvaa. Jotkut isot mezeihin tarkoitetut voivat olla rasvaa jopa viidenneksen osalta. Sinne kun sitten survoo sisälle fetaa niin kaloripommi on valmis.

Suolaa saa oliiveista pois liottamalla muutaman tunnin vedessä ennen napostelua.

Vierailija
18/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vai värjätään... on niitä mustia oliiveja ihan luonnostaankin =))

Aloituksessa oli kyse Pirkka oliiveista. Värjätyt ovat halvimpia oliiveja ja Pirkka on halpismerkki. Tadaa!

Vierailija
19/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kalamatoja suosin koska se suutuntuma on lihaisa.

No hyi yök! xD

Mieluummin minä vaikka kalamatoja popsin kuin mustaksi värjättyjä Pirkka-oliiveja :D

Moni ei mielestään tykkää oliiveista, mikä ei ole ihme jos ainoa kokemus ovat nuo pizzerioissa ym. suositut huonolaatuiset halpikset.

Vierailija
20/24 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kalamatoja suosin koska se suutuntuma on lihaisa.

No hyi yök! xD

Mieluummin minä vaikka kalamatoja popsin kuin mustaksi värjättyjä Pirkka-oliiveja :D

Moni ei mielestään tykkää oliiveista, mikä ei ole ihme jos ainoa kokemus ovat nuo pizzerioissa ym. suositut huonolaatuiset halpikset.

Onko kastemato vai liero parempi?