Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tykkääkö muut tuosta Arlan ruokakermamainoksesta? :D

Vierailija
07.10.2016 |

Tai siis en kyllä erityisemmin _tykkää_ mutta jos mainos voi olla ihan hyvä niin tuo on!

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei.

Vierailija
2/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todella ärsyttävä, se kai siinä on tarkoituskin. En pidä tosta Sanna Stellan vai mikä se lie, jotenkin ärsyttävä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stellanista ilmenee uusia vivahteita. Ihan ok.

Vierailija
4/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan paras!!

Vierailija
5/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Mielestäni siinä on mukavan kekseliäs ja simppeli idea, että on niin perustuote että sitä on ihan hankala mainostaakin. Ja Sanna Stellan on kaunis.

Vierailija
6/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huono,en osta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä mainoksesta?

Oikeestiko joku  käyttää keinokermoja vielä?

Vierailija
8/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihana mainos! Tuollaista olen pitkään kaivannutkin, kun niitä mainoksia kuitenkin tulee - tuntuu, että vuosi vuodelta ne käyvät raivostuttavammiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.

Vierailija
10/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään siitä teatterimeikistä, ja mahtipontisesta äänenkäytöstä tulee mieleen suosikkisketsihahmoni Tellervo von Appelgren.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herättää huomion ja ärsyttää/ huvittaa. Mutta kun tuote on huono niin se on huono vaikka mikä kallis ja taitava mainostoimisto tekisi taikojaan. Ei kukaan itseään kunnioittava ihminen osta noita litkukermoja.

Vierailija
12/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.

"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.

Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.

Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip

Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, mutta saan jotain outoa iloa siitä Tuorekset -mainoksesta, jossa alkuihmiset tanssivat tulen ympärillä. Nykymies avaa tuotepaketin "tsekatkaa mitä mä tein" ja jengi on että "ooooh". Ja taas bailataan 😀

Vierailija
14/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tykkään siitä teatterimeikistä, ja mahtipontisesta äänenkäytöstä tulee mieleen suosikkisketsihahmoni Tellervo von Appelgren.

Siis.. tuossa tavoiteltiin legenda Ella Erosen lausuntatyyliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aai se ärsyttävä jodlausmainos?

Vierailija
16/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.

"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.

Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.

Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip

Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?

Kerma kermana. En halua maksaa isompia katteita laimennetusta, huippunsa prosessoidusta litkukermasta, jonka hyllyaika on maksimaalinen. Nämä eivät ole niitä mitä arvostan elintarvikkeissa. Tärkkelystä tungetaan nykyään ihan liikaa joka paikkaan ja sen kyllä huomaa.

Vierailija
17/17 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.

"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.

Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.

Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip

Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?

Et kertonut mitään uutta. Ei kai kukaan luule, että se tärkkelys jotain myrkkyä on! Se vain on turha täyteaine kun kermaa laimennetaan ensin vedellä. Näin saadaan myytyä pikkasen halvemmalla paljon laimennettua tavaraa.

Vähän sama kuin myytäisiin kossupulloa euron halvemmalla, mutta sitä olisikin lantrattu vedellä niin, että on puolet vähemmän alkoholia. Ei tähänkään suomalaiset menisi, mutta näihin ruokahuijauksiin kyllä menevät ja luulevat vielä säästävänsä kun litkukerma on muutama kymmenen senttiä halvempaa kuin aito kerma :) 

Saamme tärkkelystä ravinnostamme koko ajan enemmän ja enemmän juuri sen vuoksi, että niitä nyt vähän lisäillään joka paikkaan, koska se on halpaa ja ruuan vaikuttamaan "täyteläiseltä".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä yhdeksän