Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa joku fiksu miten uuni kannattaa pestä/puhdistaa.

Vierailija
05.09.2016 |

Luin jostain, että mäntysuovalla jynssäisi kunnolla ja sitten pyyhkisi liinalla. Kertokaa joku hyvä keino. Täällä on varmasti paljon osaavaa porukkaa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta uunimyrkkyä ja putsaa sillä. Esim. Mr. Musclea niin pääsee vähemmällä jynssäämisellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuninpuhdistusaine (ei pirkka), anna vaikuttaa ainakin puoli tuntia ja jynssää karhealla sienellä.

Vierailija
4/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisin kertoa mutta en ole fiksu...dam

Vierailija
5/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä pyrolyysi päälle. Uunin jäähdyttyä pyyhi tuhkat.

Vierailija
6/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuninpuhdistusaine ja sieni. Suosittelen käyttämään kumihanskoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs sen jälkeen. Laitanko uunin tunniksi 50 asteeseen kaiken sen pyyhinnän jne. jälkeen? -ap

Vierailija
8/8 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr. Becmanin (tai jotakin sinne päin) uuninpuhdistugeeli on paras. Teen työkseni kotisiivouksia ja uunin puhdistaminen on arkea. Eli puhdistusgeeliä laitat tasaisesti seinämille ja lasiin (geeli jää hyvin pystypintoihin eikä kuivu, jolloin siitä ei ole hyötyä), annat vaikuttaa ainakin 0,5 - 1 h ja pyyhit sienellä tai keittiöpyyhkeellä pois. Lasin voit raaputtaa keraamisen liesitason puhdistusskraballa, siis sellaisella partakoneenterällä. Sillä voi varovaisesti rapsuttaa myös uuniin mahdollisesti jääneitä koholla olevia kökköjä. Käytä pesun jälkeen uunin kaikki ohjelmat kovimmalla lämpötilalla pari minuuttia/ohjelma.