Abc oli TILANNUT jauhelihapihvit tarkoituksella
Ensin väittivät "inhimilliseksi erehdykseksi". Nyt totuus turun sanomissa:
ABC-asemilla myytiin kolmen kuukauden ajan jauhelihasta tehtyä lehtipihviä, vaikka oikeasti ABC-ketjun lehtipihvit tehdään ulkofileestä.
Lehtipihvinä myytiin 8 000 jauhelihapihviä, kertoo Turun Sanomat.
Pihvit valmisti lietolainen Lihatukku Partanen, jonka hallituksen puheenjohtajan Jouni Partasen mukaan ei ole outoa, että lihasta valmistettua pihviä kutsutaan lehtipihviksi. Härän lehtipihvinä tuotetta ei hänenkään mielestään olisi pitänyt silti markkinoida.
– TOK on pahoitellut meille aiheutunutta aiheetonta harmia, sillä olemme valmistaneet juuri sitä tuotetta mitä asiakas on tilannut, Partanen kertoo TS:lle.
Kommentit (16)
Kyllä. Ja piti sitten kertoa tiedotteessa vielä tuon paikallisen lihayrittäjän nimi, kuin se olisi sen moka. Tiedotteen sisältö oli muutenkin suunnilleen "Ollaan pahoillaan, että koitte mielipahaa" - muttei siitä että tehtiin petos.
Hirveitä paikkoja nuo ABC:t, joskus pakon edessä joutunut pysähtymään noihin automatkalla. Kunnon taukopaukkoja ei Suomessa juurikaan ole.
Johan kokolihan eroittaa jauhelihasta. Itse en käy huoltoloissa syömässä.
Halpaa bensaa ostan ja kauppa auki 24 tntia
Kyllä jonkinlainen vastuu kuuluu mielestäni myös asiakkaalle.
8000 jauhelihapihviä on uponnut tuulipukujen kitusiin, ennen kuin kukaan huomaa mitään.
Samalla tavallahan myydään fetasalaatteja, joissa on salaattijuustoa, väitetään hampurilaisessa olevan cheddar-juustoa, vaikka kyseessä on oranssia liejusulatejuustoa, Fazer myy palmuöljyä suklaana ja niin edelleen.
ABC on tietenkin helppo kohde, kaikki voivat siihen ottaa kantaa. Miksi Viikkarin kebap- poronkäristys unohtui hetkessä? ; )
Vierailija kirjoitti:
Kiva kun pyörittävät Suomen suurinta "ravintola"ketjua ilman että palkkalistoilla kukaan ymmärtää ruuasta mitään.
Ketjuravintoloissa ajatteleminen on kiellettyä, siellä ollaan vain töissä. Surullista mutta totta.
Kaikenlainen oma-aloitteisuus on kiellettyä. "Kyllä ne siellä ketjuohjauksessa nämä asiat puolestamme päättää, näillä mennään ja kysellään bonus-korttia".
Suosikaa pieniä ja riippumattomia yrittäjiä. Kohta niitä ei ole muutenkaan vaihtoehtoina. Kiitos Duopolin ja muiden alaansa hallitsevien ketjujen.
Niin tai sitten siellä on ollut se "inhimillinen erehdys" ja tilaukset hoitava henkilö on jostain saanut käsityksen, ett kyseinen tuote on heidän lehtipihvinsä ja sen takia tilannut sitä aina uudestaan ja uudestaan kun kukaan ei ole osannut kertoa, että ei näin.
Eiköhön se ketjuilla yleensä ole idea, että ymmäretään rahasta jotakin. Kyseessähän on kuitenkin sellainen nakkikioski divisioonan ravintola, joissa voi melkein olettaakin lehtipihvien olevan sikanautaa.
En tiedä, miten niin moni kehuu esim. ABC:n vessoja, jotka eivät nykyään erityisemmin siistejä ole. Isommat nesteet - unohdetaan siis ne pienet kirkonkylät - ovat järkiään siistempejä ja viihtyisämpiä paikkoja.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä jonkinlainen vastuu kuuluu mielestäni myös asiakkaalle.
8000 jauhelihapihviä on uponnut tuulipukujen kitusiin, ennen kuin kukaan huomaa mitään.
Samalla tavallahan myydään fetasalaatteja, joissa on salaattijuustoa, väitetään hampurilaisessa olevan cheddar-juustoa, vaikka kyseessä on oranssia liejusulatejuustoa, Fazer myy palmuöljyä suklaana ja niin edelleen.
ABC on tietenkin helppo kohde, kaikki voivat siihen ottaa kantaa. Miksi Viikkarin kebap- poronkäristys unohtui hetkessä? ; )
Pitää muistaa, että tämä tapahtui Turussa.
No on varmasti monikin huomannut asian jo ensimmäisten 100 pihvin sisällä ja sanonut siitä paikan päällä jollekkin, mutta on van jatkettu myymistä kun mennyt kaupaksi.. Kunnes tarpeeksi moni ihminen on alkanut vatia vastausta.
Turku on hyvä esimerkki siitä, miksi venäläisten ja ruotsalaisten jälkeläisten ei kannata opetella puhumaan suomea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiva kun pyörittävät Suomen suurinta "ravintola"ketjua ilman että palkkalistoilla kukaan ymmärtää ruuasta mitään.
Ketjuravintoloissa ajatteleminen on kiellettyä, siellä ollaan vain töissä. Surullista mutta totta.
Kaikenlainen oma-aloitteisuus on kiellettyä. "Kyllä ne siellä ketjuohjauksessa nämä asiat puolestamme päättää, näillä mennään ja kysellään bonus-korttia".
Suosikaa pieniä ja riippumattomia yrittäjiä. Kohta niitä ei ole muutenkaan vaihtoehtoina. Kiitos Duopolin ja muiden alaansa hallitsevien ketjujen.
Kyllähän ne siellä abc:lla tiesi mitä myyvät, mutta kun ylempää ole tullut käsky tehdä näin. Kokki oli pahoitellut että joutuu myymään kyseistä "lehtipihviä". Ei näinä aikoina kovin moni lähde pullikoimaan vaan tekee niin kuin käsketään ettei tarvi lähteä työnhakuun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä jonkinlainen vastuu kuuluu mielestäni myös asiakkaalle.
8000 jauhelihapihviä on uponnut tuulipukujen kitusiin, ennen kuin kukaan huomaa mitään.
Samalla tavallahan myydään fetasalaatteja, joissa on salaattijuustoa, väitetään hampurilaisessa olevan cheddar-juustoa, vaikka kyseessä on oranssia liejusulatejuustoa, Fazer myy palmuöljyä suklaana ja niin edelleen.
ABC on tietenkin helppo kohde, kaikki voivat siihen ottaa kantaa. Miksi Viikkarin kebap- poronkäristys unohtui hetkessä? ; )
Pitää muistaa, että tämä tapahtui Turussa.
Pitää muistaa että pitkään Turussa oli tilanne että oli vain "Setuloita" tai Seduloita. Jos halusi syödä laadukkaammin, piti poistua kaupunkiin missä on kunnon ravintoloida. Lisäksi TOKilla ei mene kovin hyvin mm Wiklun on ollu tappiollinen vuosikausia ja ravintoloita on suljettu kulujen pienentämiseksi. En kuitenkaan puolustele puljua koska itsekin välttelen sen lämmityskeittiöissä asioimista viimeiseen saakka. Onneksi nykyisin on jo vaihtoehtoja.
Täsmennyksenä : Setula tai S-etula = S-ryhmän ruokapaikka.
Kiva kun pyörittävät Suomen suurinta "ravintola"ketjua ilman että palkkalistoilla kukaan ymmärtää ruuasta mitään.