Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan ikiä tehnyt salmaria niistä värikkäistä turkinpippureista?

Vierailija
25.01.2016 |

Eli niistä missä lukee hot & sour (muistaakseni). Kuitenkin siis niitä värikkäitä pippureista, jotka on vaaleansinisessä pussissa.

Ja jos olet koittanut, miten onnistui? Tuliko parempia vai huonompia kuin tavallisista? Vai vaan erilaisia?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ja tuli todella hyvää! En ole oikeista turkinpippureista edes tehnyt kun sen makuista saa Alkosta. Suosittelen! Siis tekemään itse noista värikkäistä.

Vierailija
2/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää tulee! Itse tykkään eniten niistä punaisista tehdystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Baarissa tehty jo monta vuotta.

Vierailija
4/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei maistu viina, on niin hyvää ja petollista ainetta :D NAM! 

Vierailija
5/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi yäk, mää oksennan :(

Vierailija
6/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuleeko siitä miten äkäistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen ja tuli todella hyvää! En ole oikeista turkinpippureista edes tehnyt kun sen makuista saa Alkosta. Suosittelen! Siis tekemään itse noista värikkäistä.

Kuinka vahvaan viinaan ja mikä oli sekoitussuhde?

Itse ostan siis yleensä puolen litran 40% vodkan, johon sulatan  kaks pussia tavallisia pippureita. Kaadan siis molemat litran pulloon ja täytän loput vedellä, jolloin tulee 20% juomaa.

Sekin voisi toki toimia, että ostaa pussillisen tavallisia ja pussillisen niitä värikkäitä pippureita, jotka sitten sekoittaa 40% vodkaan.

Vierailija
8/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitetaanko kaikkia värejä sekaisin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein sitä kerran. Petyin kun siitä ei tullut kauniin värikästä, vaan ruman harmaata :(

Vierailija
10/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen ja tuli todella hyvää! En ole oikeista turkinpippureista edes tehnyt kun sen makuista saa Alkosta. Suosittelen! Siis tekemään itse noista värikkäistä.

Kuinka vahvaan viinaan ja mikä oli sekoitussuhde?

Itse ostan siis yleensä puolen litran 40% vodkan, johon sulatan  kaks pussia tavallisia pippureita. Kaadan siis molemat litran pulloon ja täytän loput vedellä, jolloin tulee 20% juomaa.

Sekin voisi toki toimia, että ostaa pussillisen tavallisia ja pussillisen niitä värikkäitä pippureita, jotka sitten sekoittaa 40% vodkaan.

Yksi pussi puolen litran 40%:seen. Tai 0,75litran, en nyt muista kun en ole vuosiin tehnyt, yhtään vettä ei kuitenkaan lisätty vaan valmis aine juotiin aina snapseina pois... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein sitä kerran. Petyin kun siitä ei tullut kauniin värikästä, vaan ruman harmaata :(

Kumpaa odotit, raidallista vai ruudullista?

Vierailija
12/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein sitä kerran. Petyin kun siitä ei tullut kauniin värikästä, vaan ruman harmaata :(

Jos laittaa kaikkia värejä sekaisin tulee tuollaista kuravettä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitettiin yksi pussi puolen litran leijonapulloon! Kaikki sekaisin niin rusahtavaahan siitä tuli mutta aivan käsittämättömän hyv! Ei maistu alko sitten yhtään että sinänsä huono juoma.. :D

Vierailija
14/14 |
17.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kerran yhden satsin 1l leijona viinaa ja 4 pussia niitä värikkäitä turkinpippureita. Tulos oli TODELLA KARMEAN makuista.