Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vinkkejä: kilo naudan keittolihaa

Vierailija
16.01.2016 |

Mitä teen?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundinpataa

Vierailija
2/4 |
16.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä oikein voi tehdä kuin keittoa. Tee paljon ja pakasta 2/3.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo käy oikeastaan mihin hyvänsä pidempään haudutettavaan ruokaan lihaksi. Voi tehdä sopan, tai pataruuan, tai sitten esim. ruskistaa pannulla reilusti tummaksi, antaa olla muutaman tunnin uunissa miedolla lämmöllä, jonka jälkeen lihat voi laittaa vaikka wokin sekaan.

Vierailija
4/4 |
16.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgubdinpata tai gulassikeitto niitä maukkaampia. Karjalanpaistiksi käy myös.