Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
vinkkejä: kilo naudan keittolihaa
Kommentit (4)
Ei siitä oikein voi tehdä kuin keittoa. Tee paljon ja pakasta 2/3.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuo käy oikeastaan mihin hyvänsä pidempään haudutettavaan ruokaan lihaksi. Voi tehdä sopan, tai pataruuan, tai sitten esim. ruskistaa pannulla reilusti tummaksi, antaa olla muutaman tunnin uunissa miedolla lämmöllä, jonka jälkeen lihat voi laittaa vaikka wokin sekaan.
Burgubdinpata tai gulassikeitto niitä maukkaampia. Karjalanpaistiksi käy myös.
Alue: Aihe vapaa
Burgundinpataa