Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Imelletty perunalaatikko pakastimeen vai
21.12.2015 |
Vai teenkö vasta aattoaamuna
Ratkaisuja tämä pulma
Kommentit (2)
Sekä että. Tehtiin eka annos viikonloppuna joulupäivää varten ja se pakastettiin. Aatoksi tehdään uusi satsi joka paistetaan suoraan pöytään. Pitää vaan aikatauluttaa kinkun kanssa uunivuorot, koska me on huomattu ettei se imelly oikein muuten kuin 10h noin 60-asteisessa uunissa. Mieheni ei suostu lisäämään siirappia tai sokeria vaan haluaa imellyttää sen "luonnollisesti". Puuhellahan olis paras, kun vois jättää lämpimän lieden reunalle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Se pakastetaan ns. raakana, eli imellytät sen, teet sen soseen ja pakastat, ja paistat sitten aattona.