Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teetkö tänään uppopaistettuja pullia vai vappumunkkeja?

Vierailija
30.04.2013 |

Miksi oi miksi nykyään lähes kaikki tekevät vappumunkkeja pullataikinasta? Harvoin enää löytää ohjettakaan, jossa kardemumman tilalta laitetaan anista ja pullataikinaa vähemmän jauhoja, mikä juuri antaa niille sen vappumunkkimaisen maun :)

 

Kylässä ei tee mieli munkkia, kun ne maistuu vain uppopaistetuilta pullilta.

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

*virittää maailman pienintä viulua* khyllä, voi niitä aikoja. Enemmän munkkeja muille!

Vierailija
2/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ne ajat muuttuu. 1900- luvun alussa munkki oli voitakinaleivonnainen ja nyt ne tehdään pullataikinasta. Siihen väliin mahtuu monia reseptejä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen munkit huomattavasti löysemmästä taikinasta kuin pullat. Kardemumma on niin hyvää että sitä laitan reilusti. Mutta älkää ihmiset paistako niitä munkkeja rypsiöljyssä! Kun kerran vuodessa tehdään munkkeja, niin kookosrasva on ainoa mistä tulee hyvät. Öljymunkit imevät itseensä sitä öljyä niin paljon että niistä tulee painavia, kookosrasvassa paistetut säilyvät keveinä. Ja maku on aivan omaa luokkaansa..

Vierailija
4/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyn töissä. En ehdi moista.

Vierailija
5/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon PULLA PULLA, saanko luokses tuLLa PULULLUULLAA

Vierailija
6/6 |
30.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ANISTA? Voi yök!

 

Ilmaskos Marttojen kardemummamunkit maistui taivaalliselle...