Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostatteko näitä kokonaisia tarjous-sisäfileitä? Miten valmistatte?

Vierailija
30.12.2011 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus grillaan tai paistan kokonaisena sellaisenaan. Joskus pilkon siivuiksi ja ruskistan ja pistän sitten pataan vihannesten ja liemen kanssa muhimaan. Joskus pilkon kuutioiksi/suikaleiksi ja paistan pannulla. Joskus leikkaan siivuiksi ja painelen ohuiksi pikku pihveiksi ja paistan kypsiksi. Mausteita maun mukaan.

Vierailija
2/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

lähinnä kesällä, jolloin on maustettu se suolalla ja pippurilla, grillattu hyvä pinta ja pidetty foliossa kunnes sopiva sisälämpötila. Miksei onnistuisi pannulla/uunissakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalvot pois, timjami/sitruunankuori/pippuri/suola/sössö öljytyn fileen päälle ja uuniin. Kaikkia mausteita reilusti!

Vierailija
4/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Putsaan kalvot pois ja leikkaan pihveiksi. Laitan muovipusseihin valmiiksi sen verran mitä aina per ateria syödään; kaksi henkeä syö yhdestä fileestä yleensä 3-4 kertaa. Pihvit säilyvät jääkaapissa hyvin useamman päivän, joskus pakastan yhden pihvipussin.



Pihvit paistan ihan sellaisenaan pannulla suolalla ja pippurilla maustettuna. Hyvää on aina.

Vierailija
5/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tänään ostettiin ihan normaalihinnalla ja samalla tavalla laitetaan hinnasta riippumatta.

kesällä grillaillaan kokonaisena ja sisätiloissa tehdään pihvejä.

Vierailija
6/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika usein meillä kokonaisia paisteja. Marinaadiin vuorokaudeksi, uuniin paistopussissa ja tarjoillaan salaatin tai vokattujen kasvisten kanssa.

Parin päivän ruoka viisihenkiselle perheelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja juuri niitä kokonaisia sisäfileen könttiä! Ostan myös, kun myyvät punaisilla hinnoilla (-30%/-50%), koska naudanliha vaan murenee, kun viimeinen myyntipäivä tulee vastaan.



Sen jälkeen huuhtelen lihaköntän, kuivaan sen, ja otan mahdolliset kalvot/rasvat pois, paloittelen lihan sopiviksi annoskokoihin, ja pakastan. En siis paloittele valmiiksi pihvisiivuiksi, vaan sen kokoiseksi pienemmäksi lihapalaksi, mistä sitten seuraavan kerran sulatuksen yhteydessä viipaloin pihveiksi.



Sulatan aina sitten lihapalan jääkaapissa, yhdessä vuorokaudessa on sulanut jääkaapissa siihen kuntoon, että lämmitän lihapalan huoneenlämmössä huoneenlämpöiseksi ennen valmistusta.



Teen sisäfileestä erilaisia pihvejä, tai sitten yhdessä palassa paahdan ensin pannulla ruskeaksi pinnan ja uuniin lopuksi. Sisä-ulkopaistista teen Stroganofia, uunissa paahdettua paahtopaistia jne.

Sisäfilettä ei kannata tuhlata miksikään palapaistiksi tai vastaavaksi, niihin ruokiin käy halvempi paahtopaisti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan neljä