Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hei leipurit!

Vierailija
23.09.2011 |

Paraneeko tuorehiivan teho/ onko parempi ottaa se huoneenlämpöön esim 1h ennen leipomista vaiko jääkaappikylmänä?



Tähän asti käyttäny aina kuivahiivaa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuneessa leivonnassahan ei kannattaisi käyttää mitään tuotteita jääkaappikylminä. Eli itse ainakin nostan hiivan huoneenlämpöön tuntia-paria ennen leivontaa.

Vierailija
2/2 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi