Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä löytäisin valkosuklaakakun reseptin?

30.11.2005 |

Haluaisin sellaisen valkosuklaakakun reseptin jossa on sisällä vaikkapa vadelmia. Ei täytekakku- eikä sellaista tuorejuustoliivatekakkureseptiä. Sain kyseistä kakkua joskus aikanani kahvilassa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
30.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosuklaatorttu



(8 annosta)

Valmistusaika: yli 60 min

Vaikeusaste: helppo

3 kpl kananmunaa

1 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

0,5 dl Perunajauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

0,75 dl vettä

2 rkl sokeri

2 rkl rommia

1 dl aprikoosisosetta

100 g valkosuklaata

0,5 dl Flora Ruokaa

2,5 dl Flora Vispiä

1 tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan. Paista torttupohjaa 175 C:n lämpötilassa noin 35 minuuttia. Jäähdytä pohja. Kiehauta kostutuslientä varten vesi ja sokeri. Mausta liemi rommilla. Halkaise torttupohja kahteen osaan ja kostuta molemmat puolet rommiliemellä. Laita Flora Ruoka ja suklaa kattilaan ja kuumenna seosta samalla sekoittaen, kunnes suklaa sulaa. Vatkaa Flora Vispi kovaksi vaahdoksi ja mausta vaahto vaniljasokerilla. Sekoita jäähtynyt suklaaseos vaahdon joukkoon. Levitä aprikoosisose ja puolet suklaavaahdosta tortun väliin. Kuorruta tortun pinta lopulla suklaavaahdolla. Koristele torttu kaakaojauheella tai hedelmillä.

Vierailija
2/2 |
30.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos sergio. Resepti ei ollut aivan sitä mitä hain, mutta vaikuttaa sitäkin paremmalta, pitänee kokeilla mahdollisimman pian *kuola valuu jo suupielistä*.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla