Onko pakastevihanneksetkin nykyään einestä?
Jonkun mielestä esim. pakastejuuresten tai muiden pakastevihannesten paljon huonompi vaihtoehto kuin itsepilkkominen.
Ihan vaan tiedoksi, asia on toisinpäin. Tähän aikaan vuodesta ravintoarvot on viime kesän sadossa jo aika pienet jos on säilytetty kellarissa tms., pakasteena vitamiinit ym. säilyy paljon paremmin.
Kommentit (5)
[quote author="Vierailija" time="15.01.2014 klo 16:00"]
Tätä minäkin olen miettinyt. Onko "oikein" tarjota vauvalle keitettyjä kotimaisia pakastevihanneksia soseutettuna?
[/quote]Ei ole oikein, vain itse tehty ja pilkottu on kunnon ruokaa!
Tänään mua erityisesti sapettaa se, että on niin vaikea kunnon ihmisen löytää leipää joka ei olisi valmiiksi viipaloitu, vaikka tietysti suurimman osan leivistä leivonkin itse, mutta nyt kun on tubi ja keuhkokuume ja sikalentsu päällänsä ja 50 astetta kuumetta eikä jalat kanna, niin olisin ostanut valmista!
Ovat, nykyäänkin ja tulevaisuudessakin.
Pakastekasvikset on puolivalmisteita. Ne on teollisia valmisteita, koska niitä on jatkokäsitelty teollisuudessa. Mutta eines taas määritellään monella tavalla. Osa määrittelee sen täysin valmiiksi (esim. saarioisen maksalaatikko), osa puolestaan niin, että siihen kuuluu myös puolivalmisteet. Eli kiikun kaakun :D
Kunnon mamma tekee kaiken ihan itse, muu on saatanasta...
Tätä minäkin olen miettinyt. Onko "oikein" tarjota vauvalle keitettyjä kotimaisia pakastevihanneksia soseutettuna?