Miksi kerma ei vaahdoonnu vaan tulee klönttejä ja vettä?
Vatkaan ja vatkaan eikä se vaahdoonnu ja lopulta tulee vaan jotain ihme lientä ja rasvakikkareita, tosi kuvottavan näköistä. Mitä mä teen väärin? Tarvin kermavaahtoa!
Kommentit (8)
eikä mitään niin vatkasin vaan. Se oli ihan lientä kunnes yhtäkkiä tuli ällöksi.
niin kävi meille monesti kesällä kun se kermapurkki on ensin aikansa siellä kärryn pohjalla kaupassa, ja sen jälkeen autossa hyvän aikaa... Kylmäkassi voisi auttaa (mikäli siellä kaupassa kylmäketju toimii) :)
mulla on vielä kermaa ja pitäis nyt saada sitä vaahtoa, mutta pelottaa että käy taas noin niinkuin äsken.
Pienikin tippa vettä välineissä voi aiheuttaa sen, että kerma ei vaahtoudu. Jos haluat lisätä kermavaahtoon jotain (esim. sokeria), lissä se vasta sitten, kun olet saanut kerman vaahdoksi, älä vatkaamisen alussa.
Jos nämä neuvot eivät auta, niin sitten kerma on todennäköisesti pilalla.
Vanha kerma vatkaantuu paremmin kuin tuore. Jotain hyvää parasta ennen päivän lähestymisestä!
sähkövispilällä yritin ja hinkkasin kulhoa puhtaaksi, mutta täytyy yrittää uudelleen! kiitos teille! kerron onnistuiko!
kermavaahdon vatkaamiseen vaahdoksi ei menee montaa minuuttia, kuullostaa ihan siltä että olet vatkannut liian kauan.