Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kerma ei vaahdoonnu vaan tulee klönttejä ja vettä?

Vierailija
23.08.2010 |

Vatkaan ja vatkaan eikä se vaahdoonnu ja lopulta tulee vaan jotain ihme lientä ja rasvakikkareita, tosi kuvottavan näköistä. Mitä mä teen väärin? Tarvin kermavaahtoa!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kermavaahdon vatkaamiseen vaahdoksi ei menee montaa minuuttia, kuullostaa ihan siltä että olet vatkannut liian kauan.

Vierailija
2/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä mitään niin vatkasin vaan. Se oli ihan lientä kunnes yhtäkkiä tuli ällöksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin kävi meille monesti kesällä kun se kermapurkki on ensin aikansa siellä kärryn pohjalla kaupassa, ja sen jälkeen autossa hyvän aikaa... Kylmäkassi voisi auttaa (mikäli siellä kaupassa kylmäketju toimii) :)

Vierailija
4/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ukkosella kerma ei vatkaannut

Vierailija
5/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mulla on vielä kermaa ja pitäis nyt saada sitä vaahtoa, mutta pelottaa että käy taas noin niinkuin äsken.

Vierailija
6/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienikin tippa vettä välineissä voi aiheuttaa sen, että kerma ei vaahtoudu. Jos haluat lisätä kermavaahtoon jotain (esim. sokeria), lissä se vasta sitten, kun olet saanut kerman vaahdoksi, älä vatkaamisen alussa.



Jos nämä neuvot eivät auta, niin sitten kerma on todennäköisesti pilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha kerma vatkaantuu paremmin kuin tuore. Jotain hyvää parasta ennen päivän lähestymisestä!

Vierailija
8/8 |
23.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sähkövispilällä yritin ja hinkkasin kulhoa puhtaaksi, mutta täytyy yrittää uudelleen! kiitos teille! kerron onnistuiko!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä neljä