Voi apua, juustokakkuasiaa
Pitäis tehdä juustokakku ja olen aivan päästä pyörällä tän netin ohjetulvan kanssa.
Mikä olis hyvänmakuinen, ja tuleeko hyvä pelkällä juustolla (ei rahkaa), ettei ole liian raskas?
Kommentit (18)
Tein viimeksi tätä (sekä ohjeen mukaan että gluteenittomana versiona):
Miinus "ja kielletty". :D Mitähän olen taas yrittänyt alitajuisesti kirjoitella.
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:03"]
Tein viimeksi tätä (sekä ohjeen mukaan että gluteenittomana versiona):
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/mangojuustokakku/
[/quote]
Oletko kokeillut sitä ohjetta (pohja), jossa käytetään semperin kolakeksejä? Onko hyvä?
Millä liivatteen voisi korvata kun en haluaisi käyttää sitä?
Tämä on maailman paras juustokakku! Ihanan kuohkea ja tosi helppo tehdä ja isona plussana, että tähän ei tule liivatetta. Tämä on kaikkien vieraiden kestosuosikki :)
http://terhinkeittiossa.blogspot.fi/2009/07/new-york-cheesecake.html
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:04"]
Miinus "ja kielletty". :D Mitähän olen taas yrittänyt alitajuisesti kirjoitella.
[/quote]
Olinkin kysymässä, että mikä kun en löydä ;)
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:05"]Tämä on maailman paras juustokakku! Ihanan kuohkea ja tosi helppo tehdä ja isona plussana, että tähän ei tule liivatetta. Tämä on kaikkien vieraiden kestosuosikki :)
http://terhinkeittiossa.blogspot.fi/2009/07/new-york-cheesecake.html
[/quote]
Kyllä, tämä! Saattaa kyllä olla liivateversioihin tottuneelle liian tuhtia, mutta ite oon semmoinen juustokakkuaddikti että tää on se koukuttavin, ah. Marjoja vielä kylkeen niin on taivaallista!
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:05"]
Millä liivatteen voisi korvata kun en haluaisi käyttää sitä?
[/quote]
Ap vastaa; näkyi kaupassa olevan dr. oetkerilla joku vegejuttu, siinä luki ettei vastaa täysin liivatetta, voi joutua kokeilulinjalle
Mä en nyt sille linjalle lähde, kun pitää tarjota se kakku vieraille ;)
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:05"]
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:03"]
Tein viimeksi tätä (sekä ohjeen mukaan että gluteenittomana versiona):
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/mangojuustokakku/
[/quote]
Oletko kokeillut sitä ohjetta (pohja), jossa käytetään semperin kolakeksejä? Onko hyvä?
[/quote]
Olen tehnyt Semperin kolakekseillä. Tulee tosi hyvää!
nro 3
Kiitos, jonkun näistä teen. Joudun varmaan arpomaan ;D
Semperin kolakeksit tulee käyttöön, kiitos 3.
Liivatteeton valkosuklaajuustokakku vadelma melballa on aivan ihanaa. Maistuu samettiselta, eikä ällömakealle mitä voisi kuvitella, ja pysyy hyvin koossa vaikka ei ole liivatetta.
Vitsi mä tein muutama vuosi sitten TÄYDELLISEN lime-valkosuklaa juustokakun! Siihen tuli viellä limen makuinen vihreä kiille päälle (elintarvikeväri apuna). Ohje oli Kodin Kuvalehdestä, näinköhän enää löytyis mistään?
Siis ihan törkeen hyvä! Ei mikään ällömakea ja tuhti vaan sopivan kirpeä :)
Ja lisään vielä, että kolakeksien lisäksi olen kokeillut juustokakkuja Semperin kaurakekseillä joissa on suklaahippusia. Hyvää tulee!
Siis näitä:
http://www.sempergluteeniton.fi/tuotteet/keksit-makeat-leivonnaiset/kaurakeksit
nro 3
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 10:05"]Tämä on maailman paras juustokakku! Ihanan kuohkea ja tosi helppo tehdä ja isona plussana, että tähän ei tule liivatetta. Tämä on kaikkien vieraiden kestosuosikki :)
http://terhinkeittiossa.blogspot.fi/2009/07/new-york-cheesecake.html
[/quote]
Minäkin tykkään amerikkalaisesta, paistetusta juustokakusta
Joo varmaan paistettu on varmin vaihtoehto jos ei halua käyttää liivatetta :)
Kinuskikissan ohjeissa on hyviä ja "kevyitä". Useammasta olen pitänyt. Ainakin sellainen missä on mansikoita ja kielletty koristeena on aivan ihana. Suosittelen.