Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa kädetöntä kokkia pizzapohjan kanssa!

Vierailija
04.06.2014 |

Ohjeessa lukee, että pohjaan tulee 25 g (=½ pakettia) hiivaa. Oletan että tässä puhutaan oikeasta palahiivasta? Minulla on kuivahiivaa, yhdessä pussissa on tavaraa 11g.... kuinkahan paljon sitä pitäisi laittaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaan pizzan saat jos jauhotat sen kiiltävän (ei emaloidun) uunipellin ja laitat taikinan sille, päälle vain tomaattikastiketta ja juustoa. Paista 275-300 asteessa muutaman minuutin. Siihen sitten rucolaa, parmankinkkua  yms herkkua päälle:)

Vierailija
2/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaivaa taikina jaloilla tai käytä yleiskonetta.

 

Hiivan määrä on liian suuri, voit huoletta puolittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo 25 g on tosiaan tuorehiivan määrä. 10 g kuivahiivaa vastaa suunnilleen samaa. 

Vierailija
4/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2014 klo 13:49"]

Joo 25 g on tosiaan tuorehiivan määrä. 10 g kuivahiivaa vastaa suunnilleen samaa. 

[/quote]

Kiitos :)

Vierailija
5/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivahiivaa laitetaan nestemäärän mukaan; siinä pussissa on yleensä ohje, n. 1 pss/2,5-3 dl nestettä!

 

Vinkki: pizzataikinaan 1-2 tl sokeria, nousee paremmin!

Vierailija
6/6 |
04.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2014 klo 13:57"]

Kuivahiivaa laitetaan nestemäärän mukaan; siinä pussissa on yleensä ohje, n. 1 pss/2,5-3 dl nestettä!

 

Vinkki: pizzataikinaan 1-2 tl sokeria, nousee paremmin!

[/quote]

Kiitos :) Tuossa taikinaphjeessa olikin merkittynä 1tl sokeria :)