Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kaupasta ostettu eine-lasagne eroaa

Vierailija
28.10.2010 |

kotona tehdystä?



Tai joku valmispasta-ateria?



Pasta on pastaa, jauheliha on jauhelihaa, tomaattikastike on tomaattikastiketta.



Mausteita saa itsekin lisättyä.



Tero

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pilkunnussijoille: eineslasagne :)



Ehdin korjata ensin



Tero

Vierailija
2/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja pasta kauttaaltaan luttanaa. Omatekoisessa suutuntuma on ihan eri, ihan niinkuin einesmakaronilaatikoissakin. Maku on tietty teollinen mutta monihan tykkää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai naudan jauhelihaa.

lueppa "tero" se tuoteseloste, se on Broilerin "lihaa" (=nahkoja yms..) siinä eineslasagnessa.. :P

Vierailija
4/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainut om maksalaatikko ja sitäkin harvoin voissa paistettuna syötävää..

Vierailija
5/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäaineet ovat erona... ihanko oikeasti joku ei tötö tajua??

Vierailija
6/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona tehty, puhdas ruoka on hyvää ja maukasta. Einekset maistuvat...no, eineksille. Sama teollinen maku kautta linjan, oli suussa sitten pinaattikeittoa tai poronkäristystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska laitan juustosoosiin tuoretta pinaattia ja jauhelihasoosiin mm.paprikaa,kesäkurpitsaa ja vaalkosipulia.Lasagne on niin tuhtia että kaipaa mielestäni kasviksia joukkoon.Kerran maistoin eineslasagnea ja oli ihan kamalan pahaa

Vierailija
8/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on saarioisten härkäruukku,vitsin hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joissa ei ole lisäaineita tai muuta epämääräistä. Kotiruokaan tulee helposti mausteiden ja liemijauheiden mukana laitettua ihan samoja aineita kuin niissä e-koodieineksissäkin on. Tokikaan palstamammat eivät tällaisia mausteseoksia ja liemivalmisteita käytä. Pakkausmateriaali vaikuttaa makuun, samaten lämmitystapa.

Vierailija
10/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona tehtyyn lasagneen tulee noin suurin piirtein:



sipulia

öljyä

jauhelihaa

suolaa

pippuria

tomaattia

maitoa

juustoa

pastalevyjä



No niin, menepä nyt sinne eineshyllylle ja lue se valmislasagnen tuoteseloste. Veikkaan, että siitä löytyy vähintään kolmekymmentä eri ainesosaa, joista noin puolet on teollisesti valmistettuja lisäaineita, joita ei ole tarkoitettu ihmisravinnoksi ja joita elimistösi ei pysty millään tavalla hyödyntämään.



Ja nyt ei puhuta vielä mitään valmislasagnen liha- tai suolapitoisuudesta, rasvakoostumuksesta, mausta ja niin edelleen, verrattuna itse tehtyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole esimerkiksi koskaan keksinyt järkevää käyttöä liemikuutioille enkä oudoille mausteseoksille, joista yli puolet on kuitenkin suolaa. En noiden käyttöä mitenkään paheksu, mutta halusin vain kertoa, että ne eivät kuulu kaikkien ruoanlaittoon.

Vierailija
12/12 |
28.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun teen itse lasagnea niin laitan siihen mm. yrttejä, mozzarellaa, parmesaania, voita jne. eli maku on ihan eri planeetalta kuin hirveän eineslasagnen. Ja onhan se kiva tietää mitä lautasella OIKEASTI on. Sen verran on noita kauhutarinoita ruokatehtaista kuullut, että einekset jää hyllyyn.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi viisi