Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Graavilohesta tuli liian suolaista. Onko pelastettavissa?

Vierailija
24.12.2025 |

Tein ekaa kertaa graavilohta ja laitoin vissiin liikaa suolaa, kun pelotti, että se jää raa'aksi. Pyyhin siitä ylimääräiset suolat ja se maistuu silti lähinnä suolalta. Voiko sille vielä tehdä jotain?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen pitääkin maistua suolalle

Vierailija
2/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liotat vedessä niin suola lähtee pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Astianpesukoneeseen.

Vierailija
4/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin, 220 ja tunti

Vierailija
5/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pilalla. Laita kylmään veteen liukenemaan vaikka pariksi tunniksi.

Vierailija
6/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita veteen likoamaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otat reippaasti Vodkaa kyytipojaksi, ei haittaa suolaisuus.

Vierailija
8/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita se paistopussiin ja kiinnitä paistopussin avoin pää imurin letkun ympärille. Suola kähtee ilman mukana muutamassa minuutissa. Aikaa säätämällä saat eri määrän suolaa poistettus.

 

Kokkien Kikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieluummin tequilaa, silloinhan suola kuuluu asiaan.

Vierailija
10/10 |
24.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan kokonaista lohifilettä ei jaksa syödä ns. suolakalana. Tietysti siitä voi leikata pieniä ohuita paloja vaikkapa juuri snapsin seuraksi.

Ja loput liukenemaan kylmään veteen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi viisi