Kinkunpaistajat tukkivat taloyhtiöiden viemärit ja kaikki joutuu sitten osallistumaan niiden avaamisen/korjaamisen kustannuksiin
Kommentit (10)
Äiti ja isä tiesi jo 70- luvulla ettei kinkun lientä viemäriin, pistivät pakasteeseen ja hernekeittoa myöhemmin keitti
Mulla on varaa siihen. Köyhien ongelmia nuo.
Vierailija kirjoitti:
Mulla on varaa siihen. Köyhien ongelmia nuo.
Niikö. Öyhh
Setäni kerrostalossa oli putket joku vetänyt kinkunrasvalla jne tukkoon itsenäisyyspäiväksi. Kiva siinä sitten toimittaa vessa-asiat poikkeutilamenetelmin. Kesti kuulemma pitkään saada kuntoon. Maksoi varmaan ihan kiitettävästi.
Tämä on totta ja mitä se tulee maksamaan teille vuokralaisille. Otan aina talouspaperia ja kuivaan pois kaikki rasvat esim ennen kuin pesen paistinpannun.
Pahimmassa tapauksessa kaatakaa se vessan pönttöön ja päälle paljon kuumaa vettä.
Kinkkurasvan hävitys on helppoa: ÄLÄ KOSKAAN kaada sitä viemäriin! Jähmettyneenä rasva kuuluu biojätteeseen (tai kompostoriin) paperiin imeytettynä tai kartonkipakkauksessa. Juoksevana rasvana se tulee imeyttää paperiin ja laittaa biojätteeseen tai pakata tiiviisti suljettuun astiaan (esim. maitotölkkiin) sekajätteeseen, jos biojätettä ei kerätä.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=kinkun+rasvan+h%C3%A…
Vierailija kirjoitti:
Tämä on totta ja mitä se tulee maksamaan teille vuokralaisille. Otan aina talouspaperia ja kuivaan pois kaikki rasvat esim ennen kuin pesen paistinpannun.
Pahimmassa tapauksessa kaatakaa se vessan pönttöön ja päälle paljon kuumaa vettä.
Tuo on se pahin tapaus. Vaikka kuuma vesi näyttäisi hetken tehoavan, niin matkalla vesi jäähtyy ja rasva jähmettyy ja tukkii viemärin joka tapauksessa.
Miksi on niin vaikeata laittaa se bioon tai sekajätteeseen?
Pitää sitä useamman talouden olla kaatamassa, kun ei sitä hirveästi yhdestä kinkusta irtoa.
Älä välitä, ei vuokrasi nouse ja sossu maksaa sulle kaiken.
Jatka vain pössyttelyä ja ryyppäämistä peukkupäissäsi.