Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihapullista tulee parempia kun ne paistaa voissa

Vierailija
16.12.2025 |

Ettäs tiedätte.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön 💩

 

 

Suklaata

Vierailija
2/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä tahansa paistettavasta tulee parempaa voissa paistamalla, tämä tuskin on mikään uutinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tulis mieleenkään paistaa lihapullia. Ne kypsennetään tomaattikastikkeessa.

Vierailija
4/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

Vierailija
5/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

 

Ja Kreikassa. Soutzoukakia, nam.

Vierailija
6/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta eivät kypsy nopeasti sisältä.. Äitini paistoi ne aina pannulla ja pyöritteli lihapullat ensin vehnäjauhoissa, nam. Isä oli sitä ennen teurastanut sonnin ja me äitin kanssa jauhettiin heti jauhelihaa...oih kuinka on sinua ikävä Koivulan Anja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

Ja mitä Viddua joku Italia meille kuuluu.

Vierailija
8/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

 

Ja Kreikassa. Soutzoukakia, nam.

Ja suomessa suomalaisella tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

Kiinassa taas ne tehdään koirasta ja grillataan rapeiksi ennen Hoi Sui kastikkeeseen laittoa.

Vierailija
10/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän Italiassakin lihapullat ruskistetaan, enne tomattikastikkeeseen laittoa.

Puerto ricossa ne kypsennetään banaaninlehden sisässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä tahansa paistettavasta tulee parempaa voissa paistamalla, tämä tuskin on mikään uutinen.

r y z s ä s tä ei tule🤣

Vierailija
12/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä ohje.

Muista aina hävetä kaikkea mitä suomessa tehdään tai syödään. Ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä viestini poistettiin alta aikayksikön:

 

Vierailija
14/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tässä ohje.

Muista aina hävetä kaikkea mitä suomessa tehdään tai syödään. Ok.

Tietysti. Oooh Italia. Siellä lihapullatkin on niin hienoja. Ja se italialainen kahvi.

Oooh ja ne Italian Pitsat. Pasta ja Ihmiset... Ooooh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Videolla kerrottu Ghee on kirkastettu voi. Tohtori Berg vastaa kommentissa parhaista paistorasvoista seuraavasti:

Some of the best oils for cooking include stable, saturated fats such as unrefined coconut oil, grass-fed tallow, or ghee. Grass-fed butter, cold-pressed extra virgin olive oil, and unrefined avocado oil work well for medium to low heat and provide beneficial antioxidants and heart-friendly monounsaturated fats.

Suomeksi:

Joitakin parhaita ruoanlaittoöljyjä ovat stabiilit, tyydyttyneet rasvat, kuten puhdistamaton kookosöljy, ruoholla ruokittujen laidunten tali tai ghee. Ruoholla ruokittujen laidunten voi, kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy ja puhdistamaton avokadoöljy toimivat hyvin keskilämmöllä tai miedolla lämmöllä ja tarjoavat hyödyllisiä antioksidantteja ja sydänystävällisiä kertatyydyttymättömiä rasvoja.

Vierailija
16/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tässä ohje.

Muista aina hävetä kaikkea mitä suomessa tehdään tai syödään. Ok.

Mua hävettää olla tällainen ruma ja tyhmä suomalainen. Eikö teitäkin ?

Vierailija
17/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Videolla kerrottu Ghee on kirkastettu voi. Tohtori Berg vastaa kommentissa parhaista paistorasvoista seuraavasti:

Some of the best oils for cooking include stable, saturated fats such as unrefined coconut oil, grass-fed tallow, or ghee. Grass-fed butter, cold-pressed extra virgin olive oil, and unrefined avocado oil work well for medium to low heat and provide beneficial antioxidants and heart-friendly monounsaturated fats.

Suomeksi:

Joitakin parhaita ruoanlaittoöljyjä ovat stabiilit, tyydyttyneet rasvat, kuten puhdistamaton kookosöljy, ruoholla ruokittujen laidunten tali tai ghee. Ruoholla ruokittujen laidunten voi, kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy ja puhdistamaton avokadoöljy toimivat hyvin keskilämmöllä tai miedolla lämmöllä ja tarjoavat hyödyllisiä antioksidantteja ja sydänystävällisiä kertatyydyttymättömiä rasvoja.

Suomessa käytetään suomalaista rypsiöljyä.

Vierailija
18/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tässä ohje.

Muista aina hävetä kaikkea mitä suomessa tehdään tai syödään. Ok.

Mua hävettää olla tällainen ruma ja tyhmä suomalainen. Eikö teitäkin ?

Mua hävetti olla ranskassa. Kävelin kumarassa ja mulkoilin ihmisiä kulmieni alta.

Ihmiset vaan osoitti mua sormella ja naureskeli " katso Suomalainen"  Kyllä mua hävetti.

Ja hävettää vieläkin. Ja ne mun voissa paistetut lihapullat on ihan paskoja...

 

Vierailija
19/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikesta tulee parempaa, kun sen paistaa voissa. Kasviöljyt ovat epäterveellistä roskaa.

Vierailija
20/20 |
16.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök lihapullat ja voi,  kasvispullat parhaimpia.