Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluaisin tehdä uunilihapiiraan, ostanko siis torttutaikinaa?

Vierailija
22.11.2025 |

Laittakaapa parhaat reseptinne, poronlihaan ajattelin piiraan tehdä yhtenä levynä!

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta 2x iso lehtitaikinalevy

Vierailija
2/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Torttutaikinaa levitetään pellille pakkauksestaan, lihat päälle ja toinen torttutaikinalevypakkaus levitetään yläpuoleksi, helppoa kuin heinäinteko

Kannattaa vielä pinta huuhdella lämpimällä vedellä/ suolata

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käyttäisin voitaikinaa.

Vierailija
4/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Torttutaikinaa levitetään pellille pakkauksestaan, lihat päälle ja toinen torttutaikinalevypakkaus levitetään yläpuoleksi, helppoa kuin heinäinteko

Kannattaa vielä pinta huuhdella lämpimällä vedellä/ suolata

Myös meetwurstiin voi tehdä piirakan. Yleensä kaksi taikina levyä per pakkaus niin méetwurstipaketillinen siihen väliin ja torttutaikinaa ylös ja alas ja jos haluaa niin suklaata ja voita ylätaikinan päälle

Näin me musta.laiset teemme tuon tortun

Vierailija
5/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lehtitaikinaa kaupan pakasteesta. Jos pelti on iso, niin osta kaksi pakettia.

Vierailija
6/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan jauhelihan sekaan riisipuuron jämät eli ei paljoa riisiä eikä mitään irtiriisiä. Levitän tuon maustetun seoksen taikinan päälle ja siihen aurajuustokökkäreitä päälle, kansi päälle ja haarukalla reikiä pintää. ja uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

250 g pehmeää voita, 1,50 dl kylmää vettä (tai 1 prk rahkaa), 4 dl jauhoja. anna levätä jääkaapissa yön yli.

Vierailija
8/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään eineksiä, teet suoraselkäisesti itse alusta loppuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein tänään ihan perus peltilihiksen  riisi- jauheliha-sipulitäytteellä. Hyvää tuli, ja torttutaikinalevyistä. 

Toki voitaikina on parempaa, mutta on se puolet kalliimpaakin. 

Semmoinen vinkki, että ne pohjan taikinalevyt kannattaa kaulita reilusti ohuemmiksi, kun muuten pohja tuppaa aina jäämään raaaksi.

Pintaan laitan yleensä juustoraastetta puolessavälin paistoa.  Muuten saattaa juustot kärtsähtää, jos laittaa heti alussa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yksi