Minäpä kävinkin äsken ostamassa 4:jää erilaista luxusleikkelettä!💪
Myös laatujuustoja löytyy! Aion nauttia ne samppanjan kera katetulla luxusterassillani, uima-altaani äärellä! Mitäs siihen sanotte?!?💪
Kommentit (11)
Minäkin näin aika outoa unta viime yönä. Mutta en leikkeleistä.
Minäpä ajoin toissapäivänä Boosteria 😍🤩
Aika hurjaa. Kokonaista 5:si erilaista luxuselementtiä yhtäaikaa. Olet kuin sheikki teltassaan
Prosessoitu liha eli esimerkiksi leikkeleet ja makkarat ovat paksu- ja peräsuolisyövän riskitekijöitä.
Prosessoitu liha, kuten leikkeleet ja makkarat, on luokiteltu ihmiselle karsinogeenisiksi eli syövälle altistavaksi.
Lihavalmisteita tehdessä syntyy nitrosoyhdisteitä, jotka ovat todennäköisin syypää leikkeleiden aiheuttamaan syöpäriskiin, kertoo Itä-Suomen yliopiston ravitsemusterapian professori Ursula Schwab.
Nitrosoyhdisteet voivat aiheuttaa suoliston seinämän solujen DNA:ssa muutoksia, mikä voi johtaa kasvaimen muodostumiseen suolistossa.
Schwab muistuttaa, että prosessoinnissa syntyvät nitrosoyhdisteet ovat leikkeleissä vain yksi syöpäriskin aiheuttaja.
Korostan, että myös prosessoidun lihan sisältämät suola ja kova rasva ovat molemmat terveyden kannalta huonoja.
Runsas suolan käyttö on yhdistetty mahasuolikanavan syövistä etenkin mahalaukun syöpään. Nitrosoyhdisteet, joita väistämättä muodostuu lihavalmisteita tehdessä, on yhdistetty paksu- ja peräsuolisyöpiin.
Lisäksi savustamisessa tuotteeseen päätyy myös terveydelle haitallisia polyaromaattisia eli PAH-yhdisteitä.
Tutkimusten mukaan runsas punaisen lihan käyttö lisää paksu- ja peräsuolisyövän riskiä 17 prosenttia vuorokaudessa kulutettua sataa grammaa kohden ja prosessoitu liha vastaavasti 18 prosenttia kulutettua 50:tä grammaa kohden verrattaessa eniten kuluttavia vähiten kuluttaviin.
Paksu- ja peräsuolen syöpä ovat Suomen toiseksi yleisin syöpä sekä miehillä että naisilla. Siihen kuolee vuosittain satoja suomalaisia.
mullapa on savupallasta, graavilohta, savusiikaa, ja pippurimakrillia
Vierailija kirjoitti:
Prosessoitu liha eli esimerkiksi leikkeleet ja makkarat ovat paksu- ja peräsuolisyövän riskitekijöitä.
Prosessoitu liha, kuten leikkeleet ja makkarat, on luokiteltu ihmiselle karsinogeenisiksi eli syövälle altistavaksi.
Lihavalmisteita tehdessä syntyy nitrosoyhdisteitä, jotka ovat todennäköisin syypää leikkeleiden aiheuttamaan syöpäriskiin, kertoo Itä-Suomen yliopiston ravitsemusterapian professori Ursula Schwab.
Nitrosoyhdisteet voivat aiheuttaa suoliston seinämän solujen DNA:ssa muutoksia, mikä voi johtaa kasvaimen muodostumiseen suolistossa.
Schwab muistuttaa, että prosessoinnissa syntyvät nitrosoyhdisteet ovat leikkeleissä vain yksi syöpäriskin aiheuttaja.
Korostan, että myös prosessoidun lihan sisältämät suola ja kova rasva ovat molemmat terveyden kannalta huonoja.
Runsas suolan käyttö on yhdi
Ja ajattele miten noloa olisi paskoa verta ja ripulia, ja hoidatettaessa joku olisi koko ajan peräaukkoa rönkkimässä.
No huhhuh... Oot sää aika n e e k e r i.
Vierailija kirjoitti:
No huhhuh... Oot sää aika n e e k e r i.
En, vaan olen moukka.
Wau! Siis wau!😲