Suomen 3 Michelinin Tähden ravintolat?
Montako niitä meillä täällä on? Miten on mahdollista? Kaikenlaisia Star of the Sea kelluvia hotelli-Sampoja osataan rakennella, mutta perunoiden ja raparperien työstäminen täydellisyyteen on liian vaikeaa? Mikä mättää?
Kommentit (4)
Mikä mättää? Sijainti, hinnat ja tilavuokrat. Dishit maksaa 20€ ylöspäin. Jengi ei täällä arvosta ja halua maksaa ruoasta paljoa oli miten hyvää tahansa. Siitä se johtuu. Kokeiles huvikses tehdä Pierre Koffmannin reseptillä siansorkat, niin huomaat että ne ainekset maksaa ihan saatanasti ja mistä saat tuoreita huhtasieniä ja kateenkorvaa? 5 eri alkoholia pitää myös olla. Sorkkien tekemiseen menee tuntikausia.
Sijainti. On ihan eri asia kokata jossain Ranskassa kuin täällä korvessa. Torilla kaikki mitä tarttee ja teurastajat ja kalanmyyjät. Täältä ei saa tuoretta halvalla. Pitäs ajella joka päivä erikoistiloille ja niitä on varmaan kolme. Mites talvella tuoreet kasvikset?
Täällä ei ole kysyntää. Itse tykkään hyvästä ruoasta mutta mitkään viinit ei mun makuun toimi minkään ruoan kanssa oli miten fiiniä hyvänsä.
Se vaatii mm hulppean miljöön ja viinit vaativaan makuun. Suomessa alko on verotettu niin ettei mikään kannata. Ne hienoimmat ravintolat on siellä missä asiakkaalla on varaa maksaa.