Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jääkellarin lohi - apua!

Vierailija
02.07.2025 |

Oli 10% suolavesi ja sokeria, puolet vedestä kuumensin, että suola ja sokeri sulaa. Puolet oli jäävettä, että lämmin vesi viilenee nopeesti. Näin olen tehnyt kymmeniä kertoja, eikä koskaan ole käynyt tätä.. että pinnasta kypsynyt ja sisältä graavia.

Kielisi siitä, että liemi on ollut liian lämmintä, vaikkei käteen tuntunut.

Eikö sitä kuitenkin pysty tänään syömään, että olis vaan kosmeettinen haitta?

Ärsyttää täysillä. Googlaamalla en saanut kuin yleisiä pilaantumisneuvoja.

Luotan palstakokkeihin. Onko kokemusta? Mitäs sanotte?

Kiitos!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla