Käsi sydämelle: kun leivot mokkapaloja, kuinka monta syöt heti samana päivänä?
Mä söin nuorena aina 3-4 palaa, nykyään 1-2. Pyrin syömään vain yhden, mutta kyllä se usein menee kahteen.
Kommentit (8)
Leivonnaiset on parhaita tuoreena. Silloin niitä kuuluukin syödä useampi pala.
Syön yhden, pakastan loput. Kerran vuodessa otan yhden, sulatan ja syön. Pellillinen riittää kymmenen vuotta Olen itsehillinnän mestari.
En leivo just sen takia, että söisin kaikki heti.
En ole leiponut 15 vuoteen, koska syön niin vähän tuollaisia. Kahvileipä ehkä 3 kertaa kuukaudessa ja suosin vähemmän makeita tuotteita
Jos leipoisin (jota en enää tee), niin varmaan puoli pellillistä menisi omaa suuhuni. Tässäpä syy, miksi en leivo. En ymmärrä, miten voin ähmiä tuollaisia määriä, mutta aivan helposti.
En ole ylipainoinen, mutta jos leipoisin, niin olisin. Ei mitään itsehillintää. Ja tehdessä syön takinakulhosta takininan jämät ja kuorrutteen loput kattilan reunoilta. Sairasta.
Vierailija kirjoitti:
Mä en leivo mokkapaloja. Leivon kaikkea muuta kyllä.
Minä en leivo ikinä mitään. Ostan sen, mitä tarvin. Eipä tarvi stressata säilyvyydestä tai onnistumisesta.
Mä en leivo mokkapaloja. Leivon kaikkea muuta kyllä.