Käytättekö nautaa vai sika-nautaa (jauhelihoissa)?
Kommentit (28)
Käytin ennen vallan nautaa, mutta kun sitä ei aina ole ja koska hinnat on nouseet ja haluan pihistellä, olen ostanut sikanautaa.
Useammin nautaa, mutta joissain ruoissa sika-nauta on parempaa. Esim. tein tänään kaalilaatikon ja laitoin siihen sika-nautaa. Kaalilaatikko on muuten niin vähärasvainen ruoka että sika-naudalla siitä tulee paremman makuista mielestäni.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Nautaa muuten, mutta murekkeeseen sika nautaa, tulee mehevämpi.
Nautaa saa myös rasvaisempana, esim niska. Toki voi joutua jauhamaan itse.
Pekonista tykkään sellaisena. Sikanauta-jauheliha on aivan mielettömän pahaa kuraa, enkä ihmettele että myös näissä jauhelihapula-kaupoissa kuten Prismassa on aina hyllyt täynnä sikanautaa vaikka kaikki naudan jauheliha on myyty loppuun.
Pitää olla ihan kunnon tuohisuu että sitä hajua ja makua sietää.
Vain nautaa. Vanhempani hakevat suoraan tilalta naudanlihat, ja heidän luona tulee syötyäkin lihaa.
Omassa kodissa ei juuri koskaan.
Sekä että. Jotkut ruuat vaan tarvii possun rasvaa, että tulee mehevää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vain nautaa. Vanhempani hakevat suoraan tilalta naudanlihat, ja heidän luona tulee syötyäkin lihaa.
Omassa kodissa ei juuri koskaan.
Tässä on myös se, että kun ostaa suoraan tilalta lihoiksi laitetun kokonaisen naudan, niin saa pakkasen täyteen monenlaista lihaa.
Nautaa aina. Juuri tein jauhelihamössöä eli jauhelihaa, kidney papuja, purkillinen tomaattisosetta ja pussi herne maissi paprikaa,
Nautaa. Sikanauta haisee ja maistuu pahalta ja siinä on aina rustoja.
Syön halvinta. Se on mitä on, luultavasti eläintä.
Mihin tarvitset tätä tuntemattomien tietoa ....kirjaatko ylös????🤣🤣🤣🤣
En syö sikaa