Pitääkö makkarasta ottaa kuori pois ennen paistamista?
Pitkääkö ottaa kuori pois? Esim. HK sininen tai Hiillos?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Osasta pitää. Se kyllä lukee siellä selosteessa. "Luonnonkuoressa" olevaa ei tarvitse poistaa eikä grillimakkaroista pääsääntöisesti (koska ne on nimenomaan luonnonkuoressa).
HK:n sinisestä pitää ottaa pois, Hiilloksesta ei.
HK Sininen on poikkeus. Siitä pitää ottaa kuori pois. Pääsääntöisesti ei pidä ottaa.
Mitäs turhia. Muovikuorikin antaa kunnon säväyksen ruoanlaittoon.
Vierailija kirjoitti:
HK Sininen on poikkeus. Siitä pitää ottaa kuori pois. Pääsääntöisesti ei pidä ottaa.
Uunilenkistä myös pitää ottaa kuori pois.
Vierailija kirjoitti:
HK Sininen on poikkeus. Siitä pitää ottaa kuori pois. Pääsääntöisesti ei pidä ottaa.
Uunilenkit, kuori pois.
Kuoren saa helposti pois, mutta melkoinen savotta on saada kuuma makkara takaisin kuoreen grillaamisen jälkeen
HK sinisen ja Atria punaisen ja joidenkin muiden halpojen ns uunimakkaroiden joita myydään kahden makkaran pakkauksissa, kuori on muovia ja se pitää poistaa.
Grillimakkaroiden eli niitä joita myydöön neljön makkaran pakkauksissa, kuorta ei pidä poistaa.
Osasta pitää. Se kyllä lukee siellä selosteessa. "Luonnonkuoressa" olevaa ei tarvitse poistaa eikä grillimakkaroista pääsääntöisesti (koska ne on nimenomaan luonnonkuoressa).