Mansikoiden kannat
Kahviloissa myytävien kakkupalojen päällä on yleensä aina mansikanpalat kantoineen. En ymmärrä tätä. Siis tuohan ne vähän väriä, mutta ei kai kukaan syö niitä kantoja? Sormet kermavaahdossa saa sitten kantoja irrotella, älytöntä.
Kommentit (5)
Eli pitäisi kahvilassa muutamasta kakunpalan päällä olevasta mansikanpalasta irrottaa kannat, putsata kermasta, sailöä taskuun ja tuoda kotiin ja sitte näistä parista kannasta hauduttaa teetä. Loistava idea!
Miten se tuntuu aina olevan niin ylitsepääsemättömän vaikeeta lukea kysymys, ymmärtää se ja vastata esitettyyn kysymykseen?
Ne voi ihan vaan syödä. Ei ole vaarallista. Itse keittelen kesäisin mansikankannoista mehua, mutta kahvilassa sen kannan voi ihan vain syödä.
En ole aloittaja, mut en mä niitä halua syödä, vaikka voisikin syödä.
Ne kannat voi syödä. Niistä saa myös hyvää mansikantuoksuista teetä, jos kuivaa ne kannat.