Ystävä tarjoili VANHAA lohta!
Kävimme ystävän kanssa kaupassa tiistaina ja hän osti -30% lohen, päivä oli keskiviikolle. Hän sanoi tekevänsä siitä illalla graavisuolattua.
Eilen perjantaina kävimme illalla kaveriporukalla hänen luonaan ja hän laittoi pöytään "naposteltavaa" ja suolaista. Siellä oli myös tuota lohta, siivutettuna. Hyi, miten hän kehtaa tarjota vanhaksi mennyttä kalaa. En ottanut vaikka kaverit ottivat leivälle ja kehuivat hyväksi.
Syövätkö muutkin vanhaksi menneitä elintarvikkeita, vaikkei rahapula olisikaan?
Kommentit (10)
Siis se oli todella pahaa, hyi vaikka en maistanut.
Jos tuote oli hyvä suolattaessa ja säilytyslämpötila on oikea, tuota kalaa voi syödä vielä viikon. Toki lopussa on jo niin suolaista, että polttelee suuta. Mutta jos söitte eilen jo useamman leivällisen, on puolet kalasta syöty.
-30% kala on ainoa punalaputettu minin en koske. Kala tiskistä aina, ja Cittarista mieluiten. S-ryhmässä lohi ja kirjolohi ihan sikahintaista. Kokonaisen lohen osaat itse käsitellä alusta loppuun. Natsisiwassa en käy missään olosuhteissa.
Vierailija kirjoitti:
Entä muusi?
Velka-auton lisäksi ehdottomia miinuksia on tekomuusi.
Vierailija kirjoitti:
Ei syö ja punalappu ei ole vielä vanhaksi mennyt.
Kuka helvetti ostaa muutenkaan punalaputettua kun tuorettakin on tarjolla. Ei mitään järkeä. Ei se ruoka nyt NIIN paljon maksa.
En ikinä tarjoaisi vieraille vanhaa ruokaa varsinkaan kalaa kertomatta siitä etukäteen. Aina on riski sairastua ruoasta eikä pilaantumista välttämättä heti huomaa. Mm raskaana oleville, vanhuksille ja sairaille se voi olla vaarallista. Itse voin syödä kyllä päiväysvanhaa ruokaa.
Kauanko lohi säilyy pakastimessa, onko jouluinen jo liian vanhaa syötäväksi.
Ei syö ja punalappu ei ole vielä vanhaksi mennyt.