Hesarin toimittaja luulee, että suomalainen liha on parempaa kuin etelä-amerikkalainen.
Syön jonkin verran punaista lihaa ja kun kunnon pihviä tekee mieli, niin valinta on etelä-amerikkalainen. Syynä on syvä lihan maku ja mureus, kun kontissa tullut meren yli vakuumissa. Suomalaista on ostettu ties mitä limusiini-karjan lihaa kauppahallista 70 euroa/kg ja ei ole kummoista. Suomalainen marketin "takuu murea" on iso vitsi.
Jutussa maksumuurin takana:
"Gauchon lihat maistuvat enimmäkseen laadukkailta ja hyvin valmistetuilta. Viime vuonna avautuneen liharavintola The Grandin luksuselämyksen tasolle täällä ei kuitenkaan ylletä. Siihen voi vaikuttaa myös lihan alkuperä. Siinä missä The Grand tarjoaa pelkästään kotimaista lihaa, Gauchossa liha tulee tarjoilijan mukaan Brasiliasta, Argentiinasta, Uruguaysta ja Liettuasta."
Jos unohdetaan ilmasto- ja etiikka-asiat yms, niin onhan etelä-amerikkalainen pihviliha ylivoimaista suomalaiseen verrattuna.
Kommentit (10)
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
Vierailija kirjoitti:
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.
Älä puhu paskaa. Oletko käynyt katsomassa?
Paitsi ravitsemussuositukset, niin myös ravintola-arviot tehdään nykyään ideologia edellä.
Kyyllä, vieläkin muistissa hullun lehmän tauti, mikä tuli brasilialaisesta lihasta.
Vierailija kirjoitti:
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
En tiedä miten suomalaisen naudan sisäfile on kiusattu mauttomaksi ja sitkeäksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.
Älä puhu paskaa. Oletko käynyt katsomassa?
Kokeile vaikka Google Mapsia. Saatat yllättyä mihin teknologia nykyään pystyy!
Argentiinassa on valtavat määrät karjankasvatukselle ideaalista maastoa, jossa ei ole metsää saati sademetsää. Brasiliassa myös. Siellä sademetsät kaadetaan GMO-soijaa eikä karjaa varten. Liettuassa ei tietääkseni sademetsää ole ikinä ollutkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu? Olet osa maailman loppua.
Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.
Tuo on totta. Siellä kun ei ole enää metsää kaadettavaksi! Valitettavasti karja ei tuolla saa pelkistä ruohoista ja pensaista riittävästi ravintoa, joten lihan mureus tulee isolta osalta hormoneista, joita saa syöttää ihan niin paljon kuin haluaa.
Eteläamerikkalainen vai etelä-amerikkalainen, siinäpä ongelma.
Katselepa tämä:
Suomalainen liha pärjäsi oikein hyvin; ostat vaan väärää lihaa jos ei maistu.