Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hollaindeise kastike kaapissa, mihin sitä voi laittaa eli minkä ruuan kanssa sopii?

Vierailija
16.03.2025 |

En oo ennen käyttänyt.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaalea tankoparsa

Vierailija
2/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksesta! t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistetut kalaruoat eli esim lohi tai vaikkq ne paneroidut kalaleikkeet pakastealtaasta. 

Vierailija
4/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä sopii myös paistetun broilerinfileen kanssa. Tai pihvin.

Vierailija
5/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä pussin (jos jauhetta) tai pakkauksen (jos valmis kastike) lukee kyllä.   Ja sanoisin, ei se noin nuukaa ole, hyvin on kumpikin minkä tahansa muussin, ksla, lihapullien kanssa mennyt lapsenlapsille. Siis hollandeise tai bearnaise 

Vierailija
6/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

hollandaise on voita. voit myös lisätä hiukan sitruunaa, pippuria. parsa, lohi, yms. bearnaisessa maistuu yrtit, punaiseen lihaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

KooVeeGee.

Vierailija
8/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

sopii kalapuikkoille ,  putkikalapihveille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunoille kastikkeeksi. Tai kalalle.

Vierailija
10/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tankoparsan ja uppomunan kaveriksi. Tänään valmistin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
16.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistettu kala keitettyjen perunoiden ja höyrytetyn parsakaalin kanssa on parasta juurikin hollandaise-kastikkeen kanssa.

 

Huippuhyvää on myös paistettu paahtoleivän viipale, jonka päällä on sinappia, kinkunsiivu ja paistettu muna tai uppomuna, ja leipä ympäröidään hollandaisekastikkeella. Muutama varsiparsakaali siihen päälle vielä.