Pizzaketjun omistaja Dennis Rafkin on kuollut
Kommentit (13)
Viimeksi kun kävin siellä syömässä ne käyttivät pizzoissa niitä kaikkein halvimpia värjättyjä mustia oliiveja.
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun kävin siellä syömässä ne käyttivät pizzoissa niitä kaikkein halvimpia värjättyjä mustia oliiveja.
Taso laski paljon kun Dennis myi sen 2008. Osti takaisin pari vuotta sitten ja oli tarkoitus käydä kokeilemassa onko vanha hyvä aika palannut. No nyt on myöhäistä.
Se oli nyt Denniksen vuoro lähteä.
T.Päkä
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun kävin siellä syömässä ne käyttivät pizzoissa niitä kaikkein halvimpia värjättyjä mustia oliiveja.
Dennishän oli muilla omistajilla ja meni konkurssiin. Rafkin osti sen takaisin. Alkuperäinen Dennis oli todella laadukas pizzeria ja suosittu paikka. Oliiveista en muista, mitä ne silloin olivat, mutta Italiassa niitä halpoja värjättyjä käytetään myös. Dennisin mainetta söi myöskin eineshommat, vaikka niillä ei nimeä kummempaa yhteyttä ollutkaan itse Turun pizzeriaan.
Rafkin laittoin myös rahaa kotimaiseen urheiluun, tieteeseen ja kulttuuriin. Kertakaikkisen hieno mies.
Kitkerän ja väkevän makuiset pitsat Denniksellä.
Ai, että lettukeisari päätti sitten lähteä.
Täällä käy paikalliseen pizzeriaan hakemassa S Marketista halpis pizzasuikaleet
Kevyet päälliset Dennisille, kuten pizzoissaankin.
Vierailija kirjoitti:
Täällä käy paikalliseen pizzeriaan hakemassa S Marketista halpis pizzasuikaleet
Italiastako luulet muiden käyvän ne hakemassa? Kesprossa ja Wihurilla ne samat suikaleet maksavat paljon enemmän.
Kevyet pizzat Dennisille.