Lue keskustelun säännöt.
Maustamaton vai makuviili?
Kommentit (5)
Maustamattoman voi maustaa itse. Mutta tykkään kyllä mm. ruusunmarjaviilistä, eikä minulla olisi sellaista hilloa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maustamaton. Ruusunmarjaviili on myös hyvää, mutta ei ne missä koko massa on "läpimaustettu".
Vierailija kirjoitti:
Minusta ne on molemmat kamalia, mutta makuviili vielä pahempaa. Viili kun on hapanta, ja sitten siitä yritetään väkisin tehdä makeaa tai jonkun marjan tai hedelmän makuista, makuyhdistelmä on oksennusmainen, kuin mahahappoon sekoittuneita marjoja tai hedelmiä.
Ilmiannettu
Tykkään päärynäviilistä. En muista minkä merkin. t.ap
Minusta ne on molemmat kamalia, mutta makuviili vielä pahempaa. Viili kun on hapanta, ja sitten siitä yritetään väkisin tehdä makeaa tai jonkun marjan tai hedelmän makuista, makuyhdistelmä on oksennusmainen, kuin mahahappoon sekoittuneita marjoja tai hedelmiä.