Laitatko aina uuden leivinpaperin uunipellille?
Vai käytätkö leivinpaperia useamman kerran, jos se ei ole likaantunut käytöstä kovin pahasti?
Kommentit (18)
Käytän Airfryeria, ei tarvitse leivinpaperia.
Käytän samaa pari-kolme kertaa, jos ei ole likaantunut pahasti.
Öö siis ei leivinpaperia kuulu siihen pellille laittaa öö vain juntit laittaa paperiarkkia sinne?
Ruoat laitetaan aina pelkälle leivinlevylle ilman paperia?
Vierailija kirjoitti:
Sehän on paloriski käyttää vanhaa
Joo ihan kamalaa, olen palanut jo n. Miljoona kertaa.
Riippuu, mitä paistan uunissa. Jos sillä jonkun kalan paistaa, niin roskiin vaan saman tien. Jos paistan vaikka pullia, niin kyllä samalla paperilla voi toisenkin pellillisen paistaa.
Vierailija kirjoitti:
Öö siis ei leivinpaperia kuulu siihen pellille laittaa öö vain juntit laittaa paperiarkkia sinne?
Ruoat laitetaan aina pelkälle leivinlevylle ilman paperia?
Ööööö kerro lisääjunteista ja leivinlevyistä.
Vierailija kirjoitti:
Käytän Airfryeria, ei tarvitse leivinpaperia.
Käytän airfryeriä, alle laitan leivinpaperin tai folion, tarpeen mukaan. Joskus folion käytän uudelleen.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on paloriski käyttää vanhaa
Ei se pala, ellei se paperi osu uunin vastuksiin. Myös uusi leivinpaperi syttyy tällöin tuleen.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on paloriski käyttää vanhaa
Miten niin? Ei meillä ole ikinä leivinpaperi uunissa leimahtanut. Puhumattakaan, että liekit olisivat luukun reunoilta ulos leimunneet.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on paloriski käyttää vanhaa
Välillä sitä miettii, että miten tämä systeemi on muuttunut niin, että nykyään se tuottaa tällaisia lammasrobotteja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän Airfryeria, ei tarvitse leivinpaperia.
Käytän airfryeriä, alle laitan leivinpaperin tai folion, tarpeen mukaan. Joskus folion käytän uudelleen.
Miksi? Mulla rasva valuu pellille ja ruuat kypsyy Airin ritilällä.
Peltejä ja ritilöitä 4 kpl kumpaakin.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu, mitä paistan uunissa. Jos sillä jonkun kalan paistaa, niin roskiin vaan saman tien. Jos paistan vaikka pullia, niin kyllä samalla paperilla voi toisenkin pellillisen paistaa.
Kyllä oikealla, mutta herra Tokmannin myymää paperia en käytä kahteen kertaan.
Minulla on kestopaistoalustat, jotain ohutta mustaa silikonia ja juuri leivinpellin levyiset.
Ei tartte kuin pestä käytön jälkeen jos ovat rasvaisia, muuten ei ole edes pesu tarpeen.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on paloriski käyttää vanhaa
Mummoni käytti samaa leivinpaperia niin kauan, että se oli jo ihan tumma ja mureni reunoista kun siihen koski. Hän oli erittäin säästäväinen. Koskaan ei kuitenkaan syttynyt paperi palamaan.
Itse en ihan niin pitkälle mene, mutta käytän kyllä samaa niin kauan kun on edes suunnilleen ehjä ja tarpeeksi puhdas.
Laitan nykyisin oikeastaan aina uuden, kun ovat niin höttöisiä. Nykyään ne kaikki on biohajoavia eikä kestä. Niistä myös tarttuu sitten paha maku esim, jos samaa paperia käyttää leivonnaisiin.
Sehän on paloriski käyttää vanhaa