Pouttu
Oletteko huomanneet että Pouttu tekee tosi hyvää sapuskaa. Aikaisemmin Lidlissä oli Poutun kiovan kanaa erä johon ihastuin. Nyt oli erä täytettyjä lihapullia ja herkullisia. Eivät ole niin teollisen makuisia kuin valmistuotteet yleensä. Ihan uusi tuttavuus meikäläiselle ja kahden tuotteen perusteella 10+ tai 5/5.
Kommentit (12)
Olikos niin, että takavuosina oli kohu poutun lihasta. Liha tuli ruotsista, ja mistä liha tuotiin Ruotsiin ei tiennyt Erkkikään. 😏
Oletteko huomanneet, missä määrin Pouttu käyttää ulkomaista lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Suosin suomalaista lihaa.
Etkä suosi.
Poutun tuotannosta suomalaista lihaa on 6070 prosenttia. Ulkomailta lihaa hankitaan Brasilian lisäksi Euroopasta, lähinnä Saksasta ja Tanskasta. Muista pohjalaisista lihataloista Atria ja Snellman puolestaan käyttävät ainoastaan suomalaista lihaa.
Vierailija kirjoitti:
En syö valmismoskia.
Syötpäs.
Oli minkämaalaista vaan mutta minä menen maku edellä. Maku 10 pistettä, valmistettu Suomessa 10 pistettä, lihan alkuperä 6 pistettä. Kaikkea ei voi saada.
Keski-Pohjanmaan kasvattina Pouttu on Poikaa !
Poutun lihathan on aivan järkkyjä.
Suosin suomalaista lihaa.