Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Purkkien sterilointi,apua!

Vierailija
24.08.2024 |

Jos steriloin keittämällä niin onko haittaa jos sinne purkin pohjalle jää vähän vettä? Kun purkin pitää olla kuuma mutta jos valuttaa kuivaksi niin kerkee jäähtyä..

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä steriloin ne aina uunissa ja kannet keittäen. Patahanskoilla ja ottimilla kiinni mahdollisimman puhtaasti.

Vierailija
2/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sinun pitäisi steriloida purkkeja? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin ja 120 astetta. Helpompi.

Vierailija
4/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se vesi haittaa, se on kiehunut vettä.

Vierailija
5/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon pelännyt, että ne räjähtää uunissa mutta jos nyt sitten kokeilen kuitenkin 😂

Vierailija
6/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haittaa. Uunissa sterilointi on tosin helpompaa, ja kaikkein helpointa on käyttää desinfiointialkoholia (elintarvikekäyttöön soveltuvaa). 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos purkin pitää olla kuiva, käytä vähän yli 100-asteisessa uunissa. Ei ne mitään uunissa räjähdä, mutta olisi hyvä kääriä paperiin, jotta on helpompi käsitellä kuumina. Sekä purkin että siihen laitettavan hillon tai muun aineen pitäisi olla samanlämpöisiä. Kylmä aine kuumaan purkkiin tai kuuma aine kylmään saa lasipurkin halkeamaan.

Vierailija
8/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oon pelännyt, että ne räjähtää uunissa mutta jos nyt sitten kokeilen kuitenkin 😂

Kunhan et laita niitä uuniin niin että siellä vettä ja korkki kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oon pelännyt, että ne räjähtää uunissa mutta jos nyt sitten kokeilen kuitenkin 😂

Kunhan et laita niitä uuniin niin että siellä vettä ja korkki kiinni.

Kyllähän umpioidessakin purkkiin laitetaan nestettä, kansi kiinni ja uuniin. Eivät ne purkit räjähdä, vaan kansi laajenee kuumentuessaan sen verran, että höyry pääsee ulos. 

Vierailija
10/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oon pelännyt, että ne räjähtää uunissa mutta jos nyt sitten kokeilen kuitenkin 😂

Muista ottaa kannet pois. Voit keittää ne kattilassa ennen purkitusta. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa helpompi ja kannet keitetään.

Vierailija
12/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauan pidätte uunissa? onko 100 astetta riittävä vai 120. liian kuumakaan ei saisi olla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta on helpompi kuumentaa vedessä kattilassa.

Ei ole väliä jos jää kosteutta, ikinä ei ole pahentunut tuote.

Kansi vaan heti tiukasti kiinni, pian kuuluu napsahduksia kun jäähtyy.

 

Vierailija
14/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kauan pidätte uunissa? onko 100 astetta riittävä vai 120. liian kuumakaan ei saisi olla

100 on ok ja noin vartti riittää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
24.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kauan pidätte uunissa? onko 100 astetta riittävä vai 120. liian kuumakaan ei saisi olla

Itse pidän 120 ja n. 15 min. Otan purkin uunista juuri ennen kuin kaadan hillon. Kylmä lasi ja kuuma hillo on huono yhdistelmä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan neljä