Miksi sulatejuusto on olemassa, mikä sen tarkoitus on?
Osa muovikääreessä siivuina. Suola voi joskus auttaa jos on tarve suolalle. Onko sen tarkoitus olla "pehmeämpi" koostumukseltaan, muut juustot kovempia? Silti aikas suolainen. Jo lapsena ihmettelin sitä juustoa.
Kommentit (7)
En tiedä, noita viipaleista en ole koskaan pitänyt, mutta juuri ostin Koskenlaskijaa palan. On niin hyvää vaikkapa hampurilaisen välissä ja yleensäkin ruokaan lisättynä.
Sulatejuusto on olemassa ollakseen sulatejuusto. Siinäpä se sulatejuuston funktio.
Eikös sen ideana ole sulatus. Mä käytän ainakin keitoissa ja kastikkeissa jonne se sulaa kivasti joukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Sulatejuusto ei ole ap:ta varten joten unohda koko asia.
Mulla on just leivänpäällä sitä. En viitsi sylkeä pois.
Se on tarkoitettu syötäväksi. Tavalla tai toisella. Ihan omien makumieltymysten mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Eikös sen ideana ole sulatus. Mä käytän ainakin keitoissa ja kastikkeissa jonne se sulaa kivasti joukkoon.
Nerokasta. Mutta voiko se olla tahmakas leivän päällä ja ylisuolainen. Ja kurkussa. Vaikka kohtuudella.
Sulatejuusto ei ole ap:ta varten joten unohda koko asia.