Syököhän ruotsalaiset yhtä paljon makkaraa kuin suomalaiset vai enemmän? Ja mikä sua siinä makkaran syönnissä viehättää?
Kommentit (11)
Eivät syö, suomalainen makkara on paljon parempaa, kuin jauhoinen falukorv.
Makkara on niin hyvää. En kyllä usein syö kovan rasvan takia, mutta välillä tekee mieli. Viimeksi juhannuksena söin yhden grillimakkaran.
Makkara aiheuttaa peräsuolen laskeumaa.
Maista joskus falukorvia niin tajuat miksi eivät syö. Kamalaa paskaa, ei ihan niin paskaa kui italialainen kahvi kuitenkaan.
Ei pidä paikkaansa,vika päässä aiheuttaa peräsuolen laskeuman.
Se on hyvää. Syön sitä kerran kuukaudessa.
Vaihtoehto olisi kai ostaa raakaa lihaa ja paistaa se. Terveellisempää. Työlästä.
Vierailija kirjoitti:
Vaihtoehto olisi kai ostaa raakaa lihaa ja paistaa se. Terveellisempää. Työlästä.
On Iso työ. Varsinkin työttömälle.
Makkarassa viehättää että siinä on kaksi päätä..Mulle yks haisee paljonko ruotsalaiset syö makkaraa .