Mitä teette ylimääräiselle hernekeitolle?
Kommentit (13)
Niin tulee pakastepinaattikeitostakin kaksi annosta, mutta mitä sitten? Onpahan seuraavankin päivän ruoka lämmittämistä vaille valmis kunhan keittää kerralla munat kumpaankin lautaselliseen.
Se tähteeksi jäävä hernari jääkaappiin ja syö sen sitten seuraavana päivänä.
Syön seuraavana päivänä. Anteeksi, mutta eikö tällaisen pitäisi olla ihan itsestäänselvää?
Täytyy myöntää, että syön koko purkin!
Teen just saman kuin vaikka maksalaatikollekin eli jätän siitä puolet seuraavalle aterialle.
Jos et halua syödä koko satsia keittona, niin ota osa laimentamattomasta hernekeittomassasta eri astiaan ja tee vaikka pihvejä seuraavana päivänä.
Onko tämä nyky Piryo-Päivicille liian monimutkaista? Et syö seuraavan päivän niiku sen?
Vierailija kirjoitti:
Täytyy myöntää, että syön koko purkin!
Mä kans joskus, jos on sellaista halpishernaria joka ei ole ihan hirveän täyttävää verrattuna vaikkapa siihen palvarin hernariin, josta se puolikas purkkikin on jo melko tuhti annos.
Mutta ei haittaa, mä tykkään hernarista ja hyvin voin syödä sitä kaksi päivää putkeen. Kunnon ruisleipää vielä siivu ja mieluiten kipparijuustolla niin alkaa olla jo kunnon herkkuateria. Itse en siis välitä esim pakastepizzoista jotka toisille on se herkkueines. Mulle se on tuo palvarin hernari edellä mainituilla lisukkeilla ja pienellä sinappitöräyksellä.
Popsin seuraavalla aterialla. Hernekeitto paranee uudestaan lämmittämällä.
Jättäisin jaakaappiin ja söisin toisena päivänä
Mä syön sen toisen annoksen seuraavana päivänä.