Laitatko paahtoleivän päälle koskaan appelsiinimarmeladia?
Kommentit (15)
Vaalea paahtoleipä, siihen päälle voita, juustoa ja appelsiinihilloa!
Kyllä joskus, tai sitten lemoncurdia.
Vierailija kirjoitti:
Vaalea paahtoleipä, siihen päälle voita, juustoa ja appelsiinihilloa!
= sama kuin pitsan päälle ananasta ja mansikkahilloa.
Ei kannata syödä ollenkaan paahtoleipää. Se nostaa LDL-kolesterolia. Varsinkin jos laittaa voita ja juustoa siihen päälle.
Joskus 1987 laitoin hotelliaamiaisella kun oltiin Rohdoksella vanhempien kanssa.
Siis olen laittanut joskus 20 vuotta sitten mutta kiitos aloittajalle!! Ostan seuraavalla kauppareissulla appelsiinimarmeladia ja teen ihana herkkuleivät!
En ole appelsiinimarmeladia käyttänyt ainakaan 10 vuoteen, vaikka ihan siitä tykkäänkin. Nykyisin laitan Filos Deluxen viikunahilloa paahtoleivälle tai paahdetulle kauraleivälle, jos tekee mieli hilloleipää. Hillon alle tietysti margariini ja päälle juusto, niin sopivasti suolaista ja makeaa. Oikein hyvä pullan korvike 😊
Real tms. kunnon ruisleipäpala paahdetaan, vähän margariinia ja lopuksi appelsiinimarneladia. Syntisen hyvää