Pekoniin kääritty parsa
Kuka voi syödä? Parsa on hyvää mutta en ymmärrä tuttavaani, naista, joka monta kertaa viikossa näprää pekoniparsoja ja syö naama rasvassa niitä.
Kommentit (36)
Juuri näin! Ihan hirveää kun ihmiset pilaa herkun jollain pekonilla🤮
Nopea paahto uunissa al denteksi riittää! Siihen tilkka oliiviöljyä, suolaa ja vaikka sitruunamehua tai hollandaisea jos haluaa. Nam!
Mäkään en oikein ymmärrä, että otetaan joku terveellinen ainesosa ja tehdään siitä epäterveellinen ruoka. Kyllä pekonikin on hyvää, mutta tuntuu lähes pyhäinhäväistykseltä parsoja kohtaan kääriä ne pekoniin.
Kyllä sitä pitää joskus suoda itselleen aikaa herkutellakkin.
Pekoniin kääritty porsaan sydän on herkkua. Siivuttaa sopiviksi paloiksi, keittää hetken ja sen jälkeen pekonikääreessä uuniin. Sisälle vähän valkosipulia ja chiliä.
Vierailija kirjoitti:
Pekoni on kovaa rasvaa.
hyvää rasvaa
Moni mies saanut tirripaistista valtimonsa tukkoon. Tirripaisti pannulla paistettuja sian kylkisiivuja eli pekonia.
Saa ne parsan kuidut ym. tarpeelliset ravitsemusaineet rasvaiseen pekoniinkin käärittynä.
Mutta terveysvaikutus voi kyllä yhteensä olla plus miinus nolla, kun huomioi pekonin haitalliset vaikutukset.
Pekoniparsojen resepti on helppo
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/pekoniin-kaaritty-parsa?gad_source=1&gc…
Yleensä nämä pekoniinkäärijät käärivät kaiken pekoniin. Jopa pekonin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pekoni on kovaa rasvaa.
hyvää rasvaa
Kasveista peräisin olevat rasvat, öljyt ja margariinit, ovat hyviä ja pehmeitä rasvoja. Niitä suositeltavia. Eläimestä tulevat ovat kovia ja huonoja rasvoja, joita ei parane syödä liikaa.
Tunnustan, että meillä alkukesällä grillataan pekoniparsaa. Mutta se on vain alkuruoka, eli yksi tai kaksi per syöjä. Ja kausi on pian ohi. Elämästä saa hiukan myös nauttia. Punainen liha ja prosessoitu ruoka lisäävät syöpäriskiä, tiedetään.
Vierailija kirjoitti:
Ootko trolli ap
En. Tuohan on tavanomainen parsojen laittotapa esim kutsuille. Äitienpäivän seisovassa pöydässä olin pettynyt kun parsat oli noita pekoniin käärittyjä. Liha lihana ja kasvikset kasviksina. Tietysti lihakeittoihin kuuluu kasvikset ainesosana
Se nyt vaan on ihan törkeän hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Tunnustan, että meillä alkukesällä grillataan pekoniparsaa. Mutta se on vain alkuruoka, eli yksi tai kaksi per syöjä. Ja kausi on pian ohi. Elämästä saa hiukan myös nauttia. Punainen liha ja prosessoitu ruoka lisäävät syöpäriskiä, tiedetään.
Eikä lisää muuta kuin ehkä jonkun vihervassarin "tutkimuksissa".
En tiedä, sillä minä käärin parsani prosciuttoon. Päälle parmesania.