voiko voita pakastaa?
Kommentit (7)
Kyllä mäkin ostan tarjouksesta voita ja ylimääräiset pakkaseen.
Vierailija kirjoitti:
Voi oikein hyvin.
Voi voi oikein hyvin
Voi rakenne kärsii. Pakastuksen jälkeen ei tunnu enää voilta, mutta leivontaan se käy
Nimenomaan rakenne kärsii. Muuttuu rakeiseksi ja viskositeetti häviää. Vaikea sivellä mihinkään. Toimii voisulana ja jotenkin munavoissa
Vierailija kirjoitti:
Nimenomaan rakenne kärsii. Muuttuu rakeiseksi ja viskositeetti häviää. Vaikea sivellä mihinkään. Toimii voisulana ja jotenkin munavoissa
Kyllä sillä voipi myös leipoa. Mutta tietenkään se enää ole mitään ykkösluokan voita. Ei voileivälle, eikä myöskään munavohin. Munavoidsa kun nimenomaan pitää maistua voin kermainen maku.
Ja jo eräpäivänsä yli mennyt tuotetta, ei muutenkaan tulisi pakastaa. Se om vanhaa pakastamisesta huolimatta. Pakastaminen huonontaa makua.
Eri asia tuotteet, joissa lukee Parasta ennen xx.xx. xx.
Tuoretuote, kuten esim. jauheliha kannattaa paistaa valmiiksi, jos eräpäivä on lähellä. Valmis tuotteena se säilyy ok.
Onnistuu