Rikottu ohrasuurimo on halvempaa kuin riisi. Kilon saa 2 eurolla ja turpoaa valtavasti keittäessä
Kommentit (16)
Ohra on kotimaista. Toisin kuin riisi joka tulee maapallon toiselta puolelta ja vaatii paljon vettä kasvaakseen ja voi kerryttää maaperästä aineita
Minulla maku merkitsee enemmän, kuin tuotteen hinta vs. turpoamisominaisuudet.
Gluteenittomalle ohran riittoisuus ei tuo lohtua.
Oi, tulee oikein opiskeluajat mieleen. Ohrasuurimoita, kotimaisia juureksia ja kotiviini. 🤑
Hiiva turpoaa myös ihan hyvin vatsassa.
Vierailija kirjoitti:
Minulla maku merkitsee enemmän, kuin tuotteen hinta vs. turpoamisominaisuudet.
Ohrassahan on makua, valkoisessa riisissä hennosti. Ohra roimasti terveellisempää kuidun takia.
Tehtiin kaalilaatikko käyttäen suoraan tuottajalta ostettuja ohrasuurimoita. Ei ikinä enää riisiä siihen sillä tuli paljon parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minulla maku merkitsee enemmän, kuin tuotteen hinta vs. turpoamisominaisuudet.
Ohrassahan on makua, valkoisessa riisissä hennosti. Ohra roimasti terveellisempää kuidun takia.
Riiseissäkin on eroja, kuten viineissä.
Mutta se on pahanmakuista. Olen monta kertaa ostanut sitä, mutta aina siitä on jäänyt osa syömättä.
Ohrauunipuuro on yksi helpoimmista ja halvimmista ruuasta. Lisäksi on hyvää.
Ja niin turpoaa vatsakin ja perästä kuuluu!