Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuivakakkujen mestaritekijät, help! :)

Vierailija
02.03.2024 |

Miten saisin tehtyä gluteenittoman kuivakakun niin, että se olisi sellainen oikein tiivis ja kosteahko? Ei höttöä/mureneva.

Kiitos jos joku neuvoo <3

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gluteenittomat kakut ovat yleensä aina vähän höttöisiä ja murenevia, koska niistä puuttuu se sitko (paitsi joissakin teollisesti valmistetuissa, joissa on rutkasti lisäaineita). Minä käytän lisänä psylliumia (ellei valmiissa jauhoseoksissa sitä jo ole), se auttaa vähän. Kakkua ei kannata syödä leivontapäivänä, jo päivän säilytys jääkaapissa tiivistää koostumusta jonkin verran. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla