Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keitä likaisella, liian kuumaksi veden kuumentamalla keittimellä tummapaahtoista kahvia -> niin karvasta että kaadat siihen puolet maitoa

Vierailija
24.02.2024 |

Milloin te opitte uudestaan arvostamaan kahvia. Kaikkien asiantuntijoiden mielestä vaaleapaahtoinen kahvi mustana on ainoa missä juoman aidot aromit tulevat esiin. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

*kuumentavalla

Vierailija
2/4 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja sitten vielä kaataa kaurapuuron makuista kauralitkua siihen🤦🏻

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhtä vähän tekemistä kahvin kanssa kuin jollain paistopisteen ruispalalla aidon suomalaisen ruisleivän kanssa. 

Vierailija
4/4 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikella on paikkansa niin tumma- kuin vaaleapaahtoiselle. Suomessahan juodaan perinteisesti sitä vaaleapaahtoista valmistettuna sillä likaisella keittimellä. Niin hapokasta että pistää irvistämään ja syövyttää vatsan limakalvot vereslihalle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä viisi