Pyttipannua, yksi iso erä vai kaksi kertaa paistamista?
Mulla on iso erä keitettyjä perunoita ja yli puoli kiloa lenkkiä. Paistaisinko tänään puolet ja huomenna puolet vai tekisinkö kerralla kaikki ja lämmittäisin puolet myöhemmin?
Tällainen pulma tänään 🙂
Kommentit (9)
Laita uuniin niin ei tarvi miettiä.
Riippuu ihan siitä, kuinka paljon sitä syödään kerralla. Tuo on sellaista ruokaa, että sitä kannattaa laittaa vain kerta-annos. Jos se vaatii sitä, että tänään paistat osan ja huomenna osan, so be it.
Nonni. Hyvää oli. Paistoin puolet ja oli jo ahdasta pannulla. Yksin söin ja puolet pannullisesta jäi huomiseksi.
Keitettyjä perunoita ja puolet lenkistä on vielä jääkaapissa. Olisiko ideoita mitä muuta niistä voisi tehdä? Vaikka en nirso ole, neljä päivää pyttipannua putkeen on jo vähän liikaa.
Kaikenlaisia tykötarpeita löytyy kyllä jääkaapista.
Vierailija kirjoitti:
Nonni. Hyvää oli. Paistoin puolet ja oli jo ahdasta pannulla. Yksin söin ja puolet pannullisesta jäi huomiseksi.
Keitettyjä perunoita ja puolet lenkistä on vielä jääkaapissa. Olisiko ideoita mitä muuta niistä voisi tehdä? Vaikka en nirso ole, neljä päivää pyttipannua putkeen on jo vähän liikaa.
Kaikenlaisia tykötarpeita löytyy kyllä jääkaapista.
Nikkarinvuoka
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nonni. Hyvää oli. Paistoin puolet ja oli jo ahdasta pannulla. Yksin söin ja puolet pannullisesta jäi huomiseksi.
Keitettyjä perunoita ja puolet lenkistä on vielä jääkaapissa. Olisiko ideoita mitä muuta niistä voisi tehdä? Vaikka en nirso ole, neljä päivää pyttipannua putkeen on jo vähän liikaa.
Kaikenlaisia tykötarpeita löytyy kyllä jääkaapista.
Nikkarinvuoka
Mikäs se on? Kerro lisää.
Jos keitit perunat kuorineen ja ne ovat riittävän isoja, niin tuplapaistetut uuniperunat ovat hyviä.
Kaavi perunoista sisukset kulhoon (jätä 0,5cm reunoilta kovertamatta) ja lisää kulhoon ranskankermaa, ruohosipulia, suolaa ja pippuria. Sitten täytät kaavitut perunat kukkuroilleen seoksella ja laitat ne uuniin.
Perunat ovat valmiita, kun ne ovat kuumia ja pinta kauniisti ruskistunut.
Vierailija kirjoitti:
Jos keitit perunat kuorineen ja ne ovat riittävän isoja, niin tuplapaistetut uuniperunat ovat hyviä.
Kaavi perunoista sisukset kulhoon (jätä 0,5cm reunoilta kovertamatta) ja lisää kulhoon ranskankermaa, ruohosipulia, suolaa ja pippuria. Sitten täytät kaavitut perunat kukkuroilleen seoksella ja laitat ne uuniin.
Perunat ovat valmiita, kun ne ovat kuumia ja pinta kauniisti ruskistunut.
Kiitos! Ranskankermaa löytyy mutta ruohosipuli pitää hakea kaupasta. Katsotaan, kuulostaa kyllä namilta.
Kappas!
K-ryhmän kaupoissa myytävien noin 200 K-Menu-tuotteen hintoja lasketaan kilpailijan tavoin keskimäärin viisi prosenttia, parhaimmillaan jopa 30 prosenttia. Hinnanalennukset astuvat voimaan keskiviikkona 14.2.2024.
Olisko tämä ystävänpäiväyllätys 😊
Täytyykin vertailla Lidlin hintoihin.
Sulla tuskin on niin isoa pannua, että pystyt tekemään kaikien kerralla, joten puolet tänään ja loput huomenna.